Le Lagoto Resort

.

Hotell på Samoa

Le Lagoto Resort

Le Lagoto Resort & Spa er et romslig, men samtidig intimt 4-stjernes boutique resort liggende idyllisk og bortgjemt til på den nordlige spissen av Savai’i. Omgitt av uberørte kritthvite sandstrender, svaiende kokospalmer og krystallklart vann, er du garantert en del av et ekte Stillehavsparadis her.

Resortet består av kun 10 bungalows (fales), fem av dem med utgang til stranden og fem av dem med utsikt til havet, i tillegg til to familieleiligheter. Frokost og tilgjengelige kajakker er inkludert i prisen.

Med bare et par skritt til stranda, et infinitybasseng og et spaområde, er Le Lagoto Resort & Spa det perfekte sted å koble av fra hverdagens stress. Nyt et tropisk coctail i bassengbaren mens solen går ned i horisonten. Lagoto betyr solnedgang på samoansk, og det er ikke uten grunn at resortet har fått sitt navn etter solnedgangen.

Resortets restaurant, Vailili, byr på både internasjonal og polynesisk mat tilberedt med lekre, friske og lokale råvarer. Ukentlig er det temakvelder i restauranten og gjestene får oppleve tradisjonell samoansk underholdning.

Le Lagoto Resort & Spa har også et rikt utvalg av aktiviteter, blant annet halv- og heldagsturer hvor du kan oppleve øyas historiske og kulturelle høydepunkter og flotte natur. Dive Savai’i, som ligger like overfor resortet, arrangerer dessuten snorkle- og dykketurer der du kan utforske det fantastiske undervannslivet med vakre koraller, nysgjerrige skilpadder og allverdens fargerike og tropiske fiskearter.

Le Lagoto Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Samoa