Coconuts Beach Club Resort

.

Hotell på Samoa

Coconuts Beach Club Resort

Legg fra deg sko og klokke hjemme og hengi deg til total avslapning og tradisjonell samoansk stemning på Coconuts Beach Club Resort. Her kan du foreta deg akkurat så mye eller så lite du ønsker. Beliggende på den sørlige kysten av Upolu, omgitt av en tradisjonell samoansk landsby og med utsikt over de vakreste soloppganger og solnedganger du kan tenke deg, er dette oppskriften på den perfekte bade- og solferien.

Bli bedre kjent med Coconuts Beach Club Resort.

Resortet består av 26 bygg, ideelt plassert med utsikt over den vakre stranden og den turkisblå lagunen. Du kan velge å bo i overwater bungalows, i luksussuiter eller i bungalows (fales) på stranda, alle bygget med lokale materialer og dekorert med samoansk design og tradisjonelt kunsthåndverk.

Resortet presenterer stolt sitt nyåpnede wellness center. Her utfører Dr. Merita Jackson Hinds, med lisens innen tradisjonell asiatisk medisin, naturmedisinske behandlinger på resortets gjester. Resortet har også et eget spaområde hvor du kan få avslappende kroppsbehandlinger.

Coconuts Beach Club Resort har et stort utvalg av aktiviteter, blant annet VIP turer hvor du kan oppleve noe av øyas beste steder. Det er også gode surfe- og dykkeforhold i havet rett utenfor resortet.

For et fullendt opplegg på Coconuts Beach Club Resort anbefaler vi å nyte de kulinariske delikatessene i Mika’s Restaurant. Denne restauranten har blitt utpekt som en av de beste spisestedene på Samoa i en rekke reiseguider og magasiner, og serverer tradisjonell samoansk mat av høy kvalitet.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Samoa