Le Meridien Noumea Resort & Spa

.

Hotell i Ny-Caledonia

Le Meridien Noumea Resort & Spa

Det eneste luksusresorthotellet på Nouméa ligger på pynten av Ponte Magnin, like ved den flotteste stranden på øya. Le Meridien Nouméa er sentralt plassert med bare ti minutter til sentrum av Nouméa, og har en flott utsikt til en av verdens vakreste laguner.

Bli bedre kjent med Le Meridien Noumea Resort & Spa.

Selv om resortet er stort med 253 rom, har det en eleganse og preg av luksus som man nesten ikke forventer på disse kanter av verden. Med over 2 kilometer med sandstrand rett nedenfor stedet, kan Le Meridien Nouméa tilby en rekke aktiviteter. I hjertet av hotellet ligger et stort utendørs svømmebasseng, og det tar bare et kvarter til golfbanen eller til Tjibaou Cultural Centre om man heller ønsker litt kulturell aktivitet. Hotellet har også direkte aksess til et nærliggende kasino om man ønsker litt spenning etter late dager på stranden.

Le Meridien Nouméa har et omfattende aktivitetstilbud, og de fleste er naturlig nok knyttet til sjøen. På stranden nedenfor hotellet er det et vell av vannsportaktiviteter som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Hotellet har også et eget helsesenter med treningsstudio, sauna, massasjesenter og spa.

Det er ikke mindre enn fire restauranter på hotellet, og disse tilbyr alt fra fransk gourmetcuisine til utendørs grillmat. Hotellet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser, og er også ideelt for de som reiser med barn.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell i Ny-Caledonia