Hotel Paradis D’Ouvea

.

Hotell i Ny-Caledonia

Hotel Paradis D’Ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea ligger på den lille paradisøya Oueva, som er den minste av Loyalty Island øyene. Hotellet lever i stor grad opp til navnet, for denne beliggenheten er virkelig som å være i et sant paradis.

Som gjest her vil du ha utsikt over det vakre, krystallklare Stillehavet uansett hvor du snur deg, for hotellet ligger på en tynn landstripe med havet på begge sider. Hotellet består av 34 bungalows. 6 av disse ligger direkte på den kritthvite sandstranden og er utstyrt med blant annet spabad. Med andre ord, du kan våkne opp, gå et par skritt og ta morgenbadet i Stillehavet uten engang å anstrenge deg. På toppen av alt dette, er Ouvea lagunen på UNESCOs verdensarvliste og Mouli stranden er regnet som en av verdens vakreste strender.

På Hotel Paradis D’Ouvea er du langt vekk fra hverdagens stress, så hvis du er ute etter en ferie med kritthvite sandstrender i verdensklasse, azurblått hav, svaiende palmer og total avslapning, er dette det perfekte sted for deg.

Bortsett fra lange, fredelige spaserturer i vannkanten langs de endeløse strendene og massevis av soling og bading, får du også noen fantastiske snorkleopplevelser i det klare, turkisblå vannet, samt muligheten til å utforske de enestående lagunene i båt.

Hotel Paradis D’Ouvea tilbyr i tillegg utflukter rundt øya og leie av mountainbikes eller bil.

Hotellet har to restauranter som begge byr på velsmakende spesialiteter fra det kaledoniske kjøkkenet.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell i Ny-Caledonia