23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Hotel Le Lagon

Få et tilbud

Hotel Le Lagon

Hotel Le Lagon

Nouméa, Ny-Caledonia

Dette komfortable og familievennlige hotellet ligger i det kjente Anse Vata Beach området sørøst på Ny-Caledonia. Hotel Le Lagon har både restauranter, nattklubber og casino i umiddelbar nærhet. Stranden og det turkisblå Stillehavet ligger også bare noen hundre meter fra hotellet.

De 62 velutstyrte rommene er i moderne design og alle har balkong eller terrasse. Flere av rommene har sjøutsikt eller utsikt over bassenget.

På Hotel Le Lagon har du tilgang til en rekke fasiliteter. Treningssenter, tennisbane, yoga og vannaerobic er noen av aktivitetene du kan velge blant hvis du vil bevege kroppen. Det er også mulig å leie sykler på hotellet for dem som vil utforske nærområdene på egen hånd. Kanskje frister det mer å bare slappe av ved det deilige bassenget, som blir varmet opp til 29 grader hele året.

Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende behandling i hotellets spaavdeling.

Inkludert i prisen er en dagstur til den lille og vakre øya Iles Aux Canard. Her er det perfekte forhold for både snorkling og bading.

Den mangfoldige og innbydende frokosten på hotellet kan anbefales, her er det mye å velge mellom. Og vil nyte frokosten på balkongen, er roomservice også tilgjengelig.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.