23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vomo Island Resort

Få et tilbud

Vomo Island Resort

Vomo Island Resort

Mamanuca Islands, Fiji

Vomo er kjent for måltider i verdensklasse, luksuriøs innkvartering og den sjarmerende fijianske kulturen. Dette er et spesielt og unikt sted.

Filosofien bak resortet er enkel: Ingen rutine og ingen krav; gjestene er i sentrum og kan velge hvordan de selv vil tilbringe dagen. Vomo Island Resort har en uformell og avslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser.

Vomo Island ligger i øygruppen Mamanuca og er en slik øy som man ser på bilder og film – et utrolig idyllisk tropisk paradis med hvite strender, grønne palmer og blått hav. Hit kommer man med båt, helikopter eller sjøfly. Det tar ca. et kvarter med helikopter fra flyplassen i Nadi. Alle rommene har en fantastisk utsikt og restaurantene er kjent som en av de beste på Fiji.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og instruktører står klare dersom man har behov for assistanse. De fleste aktivitetene er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, dyphavsfiske og båtturer. For de mer aktive finnes både tennis- og golfbane.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Vomo Island Resort

Vomo Island Resort

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.