Tokoriki Island Resort

.

Hotell på Fiji

Tokoriki Island Resort

Dette er et boutique resort helt nord i øygruppen Mamanuca. Alle bungalowene ligger rett ved stranden, med super utsikt mot den vakre solnedgangen. Tokoriki er selve symbolet på fijiansk gjestfrihet, med en avslappet blanding av moderne stil og fijiansk design.

Bli bedre kjent med Tokoriki Island Resort.

Det tar ca. 1,5 timer med båt fra Port Denarau eller et kvarter med helikopter å komme til Tokoriki Island. Med kun 36 bungalower er man sikret et fredelig lite hjørne av stillehavsparadiset her.

Tokoriki Island er spesielt populært blant par som ønsker å skjemme seg litt bort i et forholdsvis rimelig paradis. Her kan man snorkle på korallrevet rett utenfor stranden, eller man kan dykke med det profesjonelle PADI teamet.

Opplev fijiansk kultur med et besøk i landsbyen, slapp av med en himmelsk spabehandling, nyt en piknik på en egen privat øy eller slapp av under solen ved bassenget.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, som snorkling, dykking, deep sea fishing og båtturer. Restauranten serverer en herlig blanding av retter fra Stillehavet, Australia og Europa.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Fiji

Yasawa Islands

Mamanuca Islands