Taveuni Island Resort and Spa

.

Hotell på Fiji

Taveuni Island Resort and Spa

Dette er et av de flotteste og mest romantiske resortene på Fiji. Taveuni Island Resort & Spa ligger i tropiske omgivelser på en bakketopp, og har en utrolig utsikt til det asurblåe havet i Somosomo-stredet nedenfor.

Bli bedre kjent med Taveuni Island Resort and Spa.

Resortet består av bare 12 enheter, hvorav en villa. Alle enhetene er store og romslige, og har en stor veranda med flott utsikt. Taveuni Island Resort er kanskje det beste valget for par som søker fred og ro avskjermet fra resten av verden.

Taveuni er den tredje største øya på Fiji og kalles ofte for ”Garden Island” fordi den er dekket av grønn og frodig regnskog. Øya er derfor på mange måter helt ulik mange av de andre øyene i Fiji, noe som gjør den stadig mer populær blant turister. Taveuni er vulkansk og det finnes flere kratere – blant annet innsjøen Lake Tagimaucia som kanskje er den største turistattraksjonen på øya. Her finnes også den mest kjente fossen på Fiji: Bouma Falls.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud og turdesken kan arrangere utflukter om ønskelig, f.eks. en tur til Bouma National Heritage Park med den mest kjente fossen på Fiji – Bouma Falls, eller ta en tur til innsjøen Lake Tagimaucia som er restene av en vulkan. I tillegg tilbys en rekke aktiviteter knyttet til sjøen, som dykking, snorkling, deep sea fishing og sunset cruise. Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Barn under 15 år ikke tillatt.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Fiji

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands