Six Senses Fiji

.

Hotell på Fiji

Six Senses Fiji

Six Senses Fiji er omgitt av krystallklart vann og en perfekt hvit sandstrand – perfekt for gjester som leter etter sitt eget tropiske paradis.

Malolo Island er en del av øygruppen Mamanuca, bare en drøy halvtime med båt fra den internasjonale flyplassen. Her finner vi Six Senses Fiji, helt nede ved stranden og med perfekt utsikt over Stillehavet og solnedgangen.

Six Senses overlater ingenting til tilfeldighetene. Følelsen av et 5-stjerners resort gjenspeiles også i beliggenheten, omgivelsene, restaurantene og spaavdelingen. Utvalget av rom spenner seg fra romantiske suiter for to, til en hel villa med eget basseng og fem soverom.

Bli bedre kjent med Six Senses Fiji.

Om du liker en aktiv ferie kan du se frem til blant annet dykking, snorkling, kajakk, windsurfing og fisking. Øya er vulkansk og kupert, så du kan også jogge, sykle eller gå tur i frodig urskog.

Stedet har to restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. Ved siden av dagsfersk sjømat, kommer en stor andel av råvarene fra resortets egen økologiske kjøkkenhage. I tillegg kommer to kafeer, en pizzeria og en liten delikatessebutikk med alt du trenger til en spontan og ekstra god pikniklunsj.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Fiji

Yasawa Islands

Mamanuca Islands