Nanuya Island Resort

.

Hotell på Fiji

Nanuya Island Resort

Nanuya Island Resort er omgitt av kokospalmer, hvite sandstrender og azurblått hav, og ligger på nordspissen av øya Nanuya Lai Lai Island i øygruppen Yasawa. Når Blue Lagoon er nærmeste nabo er det vanskelig å bli skuffet.

Bli bedre kjent med Nanuya Island Resort.

Velg mellom private villaer eller tilbaketrukne bungalower i åsen bak resortet som har fin utsikt over korallhavet. Her er man sikret en idyllisk og rolig ferie i perfekte omgivelser.

Nanuya Island Resort kan tilby en rekke aktiviteter, som blant annet snorkling, dykking, kajakk, yoga og grotteturer. Vi anbefaler også å bli med på en guidet tur til en lokal landsby på andre siden av bukten for å få innblikk i Fijis kultur og historie. Skjem deg selv bort med en spabehandling, og avslutt dagen på et solnedgangscruise.

På Nanuya kan du gjøre så mye eller lite som du selv vil. Hvis ditt eneste ønske er å ligge i en hengekøye hele dagen, så er det naturligvis helt i orden!

Resortet har to restauranter og bar, og her kan man nyte lekre retter laget av ferske og lokale råvarer. Innimellom arrangeres temakvelder med kulturelle innslag med spesielle middagsmenyer.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Fiji