23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Musket Cove Island Resort & Marina

Få et tilbud

Musket Cove Island Resort & Marina

Musket Cove Island Resort & Marina

Mamanuca Islands, Fiji

Musket Cove Island Resort ligger på den lille sjarmerende øya Malolo Lailai, helt sør i Mamanuca-øygruppen og bare 17 kilometer vest for Nadi. Resortet har et stort utvalg av bures og villaer, som ligger flott plassert innerst i en liten lagune.

Denne godt beskyttede lagunen er et populært stoppested for seilbåter, men er også perfekte omgivelser for snorkling, dykking og alle slags vannsportaktiviteter.

Resortet er plassert i en tropisk hage helt nede ved stranden, og noen av villaene ligger på en liten kunstig øy. I tillegg til vakre omgivelser med grønne palmer og hvite strender, som alle resortene på Fiji kan skryte av, har Musket Cove en del attraksjoner som man normalt ikke finner på andre resorter – bl.a. Musket Cove Yacht Club, en stor marina og et eget supermarket som kan være greit om man ønsker å lage et måltid eller to selv.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, inklusiv Mandara Spa. Her kan man virkelig slappe av og nyte sydhavsatmosfæren. Det er flere restauranter og kafeer i området, så her kan man velge mellom alt fra grilling til piknik på stranden. Resortet har også egne tilbud for bryllup og bryllupsreiser.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.