23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Mantaray Island Resort

Få et tilbud

Mantaray Island Resort

Mantaray Island Resort

Yasawa Islands, Fiji

Mantaray Island Resort ligger idyllisk plassert mellom to strender på øya Nanuya Balavau i Yasawa-øygruppen.

Resortet oppfyller alle drømmer du har om en ferie i et tropisk sydhavsparadis: hvite, idylliske sandstrender, fargerike korallrev, et rikt marint liv, fantastisk mat, forfriskende drinker og en avslappende atmosfære.

På Mantaray Island kan du være så mye eller lite aktiv som du selv ønsker. Slapp av i en hengekøye, utforsk marinereservatet som ligger rett utenfor stranden, delta på et matlagingskurs eller besøk den lokale landsbyen. Dette er i tillegg et av de beste stedene på Fiji for å snorkle, dykke og svømme med kjemperokker. Innen en 20 minutters radius fra resortet ligger det over 40 dykkesteder. Hvis du ikke har dykkelappen kan du lære å dykke på resortet, eller til og med lære å fridykke.

Avslutt dagen med en eksotisk cocktail før du blir servert en nydelig middag. Her brukes kun de ferskeste ingrediensene, inkludert nyfanget fisk, tropiske frukter og et bredt utvalg av vegetariske spesialiteter. Vil du ha en spesiell middag med din kjære kan man også få servert en romantisk middag for to.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.