Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

.

Hotell på Fiji

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Opplev autentisk Fijiansk atmosfære ved en nydelig strand med palmer og det spennende revet som innbyr til snorkling like utenfor.

Bli bedre kjent med Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa.

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den vakre Natadola Beach, helt nord på korallkysten på hovedøya Viti Levu. Perfekt plassert med en utsikt som tar pusten fra deg.

Suiter ved lagunen og stranden har en terrasse som er ypperlig å slappe av på, enten i solsengen eller i det private Kleopatra badekaret mens solen senker seg over Natadola bukten. Stedets Spa tilbyr utsøkte behandlinger og er en oase. Det kombinerer teknikker og kunnskap fra Asia, Østen og Vesten for å bringe kropp og sinn i likevekt. Natadola Bay Championship Golf Course ligger rett ved.

Resortet har et omfattende tilbud. Her finnes 3 restauranter, 2 barer, 4 svømmebasseng, spa og et vell av aktiviteter. Servicen på restaurantene er den aller beste. Rettene har et internasjonalt tilsnitt og består selvsagt av ferske ingredienser. Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Fiji