23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Blue Lagoon Beach Resort

Få et tilbud

Blue Lagoon Beach Resort

Blue Lagoon Beach Resort

Yasawa Islands, Fiji

Øya Nacula har noen av de flotteste strendene i øygruppen Yasawa og her ligger Blue Lagoon Beach Resort.

Hit kommer man med båt, sjøfly eller helikopter, og vel fremme får man oppleve essensen av Fiji – lange hvite strender, vakre solnedganger, et eldorado under vann og de vennlige fijianerne. Resortet har en avslappende stil hvor man like gjerne går barføtt til bords i restauranten.

Resortet har flere villaer i ulike størrelser, plassert like ved eller i nærheten av stranden, i tillegg til en sovesal for de som reiser på et stramt budsjett. Det er flere små landsbyer i nærheten, og resortet arrangerer gjerne en tur til disse for å oppleve den tradisjonelle kulturen på nært hold.

Resortet støtter også den lokale grunnskolen økonomisk. Dette fokuset på den lokale kulturen og samarbeidet med landsbyene, gjør et opphold her til en ekstra spesiell opplevelse.

Blue Lagoon Beach Resort har et omfattende aktivitetstilbud – alt fra fisketurer til kulturelle show og artige konkurranser. Øygruppen Yasawa er imidlertid først og fremst flotte strender, vakker natur og et yrende liv under vann – og alt dette vil man få med seg på et besøk hit.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.