Te Vakaroa Villas

.

Hotell på Cookøyene

Te Vakaroa Villas

Te Vakaroa Villas et himmelsk sted der det ligger plassert ved Muri Beach med en fantastisk utsikt over den hvite sandstranden, lagunen og Stillehavet utenfor.

Bli bedre kjent med Te Vakaroa Villas.

Dette er et relativt nytt resort som består av bare 6 villaer, med et moderne design som gjør at det passer flott inn i omgivelsene. Alle villaene har en privat terrasse mot bassengområdet – et perfekt sted å slappe av og nyte en tropisk cocktail mens solen går ned. Te Vakaroa er et perfekt sted for de som ønsker en romantisk ferie i avskjermede omgivelser.

Med en kort rusletur langs stranden kan man besøke noen av Rarotongas kjente restauranter. Gjestene kan velge om de vil ha en ferie som inkluderer alt eller om de vil stå for maten selv, villaene har flotte og fullt utstyrte kjøkken. Resortet består av villaer med 1 eller 2 soverom, og med et resort bygget i naturlige materialer har eierne sørget for at det er i harmoni med omgivelsene.

Plassert midt mellom Rarotonga Sailing Club og Pacific Resort Rarotonga har man et stort utvalg av både restauranter og aktiviteter å velge mellom. Muri Lagoon er en stor lekegrind for vannaktiviteter som snorkling, dykking, kajakkturer, kiting og seiling. Fiske er også ideelt her. Ta en 4WD tur rundt øya, eller ta med deg en guide på den populære Cross Island Walk så får du vite mer om dyrelivet, den flotte naturen og historiske steder.

Barn under 12 år ikke tillatt.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Rarotonga