23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Royale Takitumu Villas

Få et tilbud

Royale Takitumu Villas

Royale Takitumu Villas

Rarotonga, Cookøyene

Rarotongas flotteste strand er nydelig hvit og strekker seg uavbrutt i flere kilometer. De første fotavtrykkene du ser her kan være dine egne. Stranden har skyggefulle steder under palmene ved det asurblå vannet i Titikaveka Lagoon.

Det er ikke mange som får oppleve slik skjønnhet som gjestene på Royale Takitumu Villas, Rarotongas mest prestisjefylte resort. Takitumu ligger midt blant velstelte plener og tropiske hager, og vender mot den krystallklare lagunen. Et korallrev gjør disse farvannene til hjem for et mylder av tropisk fisk og er derfor en snorklers paradis.

Royale Takitumu er et luksuriøst lite resort bygget i polynesisk stil, idyllisk plassert langs en hvit sandstrand omkranset av vaiende palmer. Resortet har ti store og vakkert innredede villaer med ett soverom. Det har et fortjent rykte for å ha en svært personlig service – ingenting er et problem.

«South Sea»-stilen blandes med moderne bekvemmeligheter. Villaene har tak av palmeblader og sammen med stor takhøyde sikrer dette at villaene er deilig avkjølt hele tiden. Airconditioning, telefon, romslig stue, store senger og nydelig bad, samt kjøkken og veranda sørger for at villaene her er blant de beste som finnes.

Royale Takitumu ligger på den rolige sørsiden av Rarotonga. Stedet er romantisk og perfekt for bryllup, og har også en dedikert bryllupsvertinne for å sikre at deres spesielle dag blir nettopp det; spesiell.

Barn under 12 år ikke tillatt.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell
Ønsker du et videomøte med oss?
reCAPTCHA
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.