Pacific Resort Rarotonga

.

Hotell på Cookøyene

Pacific Resort Rarotonga

Muri Lagoon er kanskje det mest idylliske stedet på hele Rarotonga, med en vakker hvit sandstrand, en rolig stor lagune omkranset av flere små øyer (motus). Pacific Resort Rarotonga var et av de første boutique resortene på Cookøyene og her får man oppleve sydhavet på sitt beste.

Bli bedre kjent med Pacific Resort Rarotonga.

Resortet er bygget i polynesisk stil og består av i alt 64 enheter i ulike størrelser, fra 1 og 2 soverom med utsikt til hagen eller lagunen til store villaer. Her er alt lagt til rette for at gjestene skal få et best mulig opphold. Resortet er godt skjermet fra hovedveien og trafikkstøy, og rommene ligger spredt over et stort område med tropiske hager, fossefall og små dammer. I tillegg til resortets egen suvenirbutikk er det gangavstand til en rekke små butikker som selger lokale håndverk og suvenirer.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud og de fleste er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Ønsker man å gjøre noe annet enn å slappe av på stranden eller ved bassenget en dag, har resortet en egen tour desk som ordner det meste. Om kvelden kan man betrakte solnedgangen mens man nyter et måltid i en av resortets egne restauranter, eller man kan rusle til en av flere restauranter i nærheten om man ønsker litt avveksling.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Rarotonga