23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Pacific Resort Aitutaki

Få et tilbud

Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki

Aitutaki, Cookøyene

Regnet som det mest luksuriøse resortet på Cookøyene, idyllisk plassert på det som ofte kalles den vakreste øya i Stillehavet. Ønsker du å oppleve drømmen om sydhavet i luksuriøse omgivelser, så er Pacific Resort Aitutaki kanskje det aller beste alternativet!

Resortet består av bare 27 bungalower, alle med utsikt og lett tilgang til stranden. De aller fleste er store og romslige, men om du ønsker litt ekstra luksus finnes det også noen villaer på hele 90 kvm med bl.a. eget utendørs bad. På Pacific Resort Aitutaki kan du nyte tilværelsen i en vakker atmosfære – polynesisk arkitektur, møbler i kolonistil, god mat og vin. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen.

Det er mye å gjøre på Aitutaki, men husk at kanskje det aller viktigste er å slappe av og nye livet. Dette er din drømmeferie, og du skal gjøre akkurat det du vil når du vil.

De fleste aktivitetene som tilbys er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, kajakk- og båtturer. En aktivitet som absolutt anbefales er et cruise i Aitutakis store lagune. Det er en opplevelse for livet å svømme rundt blant fisker i alle farger og fasonger. Ellers kan du bare slappe av i solen ved bassenget eller rusle et par skritt ned til stranden for en avkjølende dukkert i lagunen. Og om kvelden kan dere se solnedgangen i det fjerne mens dere venter på nok et utsøkt måltid.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.