Little Polynesian Resort

.

Hotell på Cookøyene

Little Polynesian Resort

I mer enn 30 år har dette luksuriøse resortet gitt turister fra hele verden en opplevelse av sydhavsparadiset. Little Polynesian ligger idyllisk til mellom grønne palmer ved en vakker kritthvit strand, og her kan en håndfull gjester nyte livet i komfortable og luksuriøse omgivelser.

Bli bedre kjent med Little Polynesian Resort.

Resortet har en rik og variert historie, og fremstår som nytt etter at det ble gjennomført omfattende renovasjoner for noen år siden. Det består av 14 bungalower, eller Are som de kalles. Alle bungalowene er bygget i tradisjonell polynesisk stil, og de fleste har også utsikt til stranden og den turkise lagunen utenfor. Stranden er en av de flotteste på Rarotonga og lagunen utenfor perfekt for en dukkert. Innvendig er bungalowene holdt i en minimalistisk stil og har all den komfort man forventer av et luksuriøst resort.

I disse romantiske og luksuriøse omgivelsene kan du gjøre akkurat så mye, eller så lite, du vil. Uansett hva du velger vil betjeningen på resortet bistå deg med alt fra god mat til bestilling av turer eller aktiviteter. Selv om stranden og lagunen er det som kanskje frister mest, anbefaler vi at man også tar seg tid til å utforske andre deler av Rarotonga.

Little Polynesian er omgitt av det man forventer av sydhavet – en skyfri himmel, en vakker lagune og et temperert klima. Dette er ideelt for ulike vannbaserte aktiviteter som svømming, snorkling, dykking, fisking eller kanskje en rolig tur i kano. Det er mer enn nok å finne på om man ikke ønsker å ta livet med ro på stranden. Prøv å få med deg et kulturelt show med sang og dans, noe beboerne på Cookøyene er kjent for. Og om kvelden kan dere se solnedgangen i det fjerne mens dere venter på nok et utsøkt måltid.

Resortet har også egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Rarotonga