Crown Beach Resort and Spa

.

Hotell på Cookøyene

Crown Beach Resort and Spa

Crown Beach Resort er det flotteste boutique resortet på Rarotonga, og her er alt lagt til rette for gjester som er ute etter en ekstra spesiell opplevelse. Resortet er omhyggelig plassert for å passe inn i naturen, og innenfor den turkise lagunen rakes den flotte hvite sandstranden hver dag.

Bli bedre kjent med Crown Beach Resort and Spa.

Vel fremme på resortet får du en egen villa som har det du trenger av fasiliteter – fullt utstyrt kjøkken, separate soverom med egne bad og egen solterrasse med jacuzzi. De største villaene har også eget svømmebasseng. I disse eksklusive omgivelsene vil du føle at hverdagens stress og mas raskt forsvinner. Og skulle dere ikke finne roen i disse idylliske omgivelsene, har Crown Beach Resort et spa-tilbud som både fornyer og forfrisker kropp og sjel.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og instruktører står klar dersom dere trenger hjelp. De fleste aktivitetene er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Men dere kan også bli med på turer til lokale landsbyer, ta en piknik i det fri, spille tennis eller beach volleyball, svømme et par lengder i bassenget eller ta en tur innom spa’et. Og om kvelden kan dere se solnedgangen i det fjerne mens dere venter på nok et utsøkt måltid på en av resortets to restauranter.

Resortet tillater ikke barn under 16 år.

Bildegalleri

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Start planleggingen av drømmereisen

Flere hotell på Rarotonga