Gruppereiser

Foto: Tourism NT/David Kirkland

Gruppereiser

Å reise i en gruppe med reiseleder er en flott måte å se verden på. Du får oppleve ting man ofte må være lokalkjent for å finne frem til. Dessuten treffer du mange hyggelige mennesker på en gruppereise, og det passer like godt for enslige som de som reiser sammen med noen.

Det blir lagt vekt på at alle skal inkluderes i aktiviteter og det sosiale. Reiseleder og lokale guider er kunnskapsrike og gir deg en bedre innsikt i kultur, natur og severdigheter enn det du vanligvis finner ut av på egenhånd. Du kan bruke ferien din til å nyte alle opplevelsene underveis, og slipper å bruke energi og tid på transport, overnatting, hvor man skal spise og hvordan man skal komme seg rundt. Under finner du litt generell informasjon om våre gruppeturer, og ikke minst detaljer om våre aktuelle turer som blant annet besøker Australia og New Zealand.

Våre destinasjoner

Vi har gruppeturer og rundreiser med norske og skandinaviske reiseledere til Australia, New Zealand, Fiji, Fransk Polynesia (inkl. Tahiti og Bora Bora) og Jorden Rundt. Flere av turene inkluderer også et stopp i Asia eller USA på vei til eller fra. Se de aktuelle reiserutene for mer informasjon. I tillegg har vi gruppereiser til Asia og Afrika med både skandinaviske og engelskspråklige reiseledere. For en fullstendig oversikt over alle våre gruppereiser, se nettsidene til Grupperundreiser.no.

Måltider

Hva slags måltider som er inkludert er spesifisert under hver enkelt tur. Vi synes spesielt at felles middager er viktig for å skape en best mulig sosial atmosfære i gruppen. Det er en fin anledning til å oppsummere og dele dagens opplevelser med hverandre. Vi har derfor inkludert de fleste middager, med noen få unntak på dager der dette ikke faller seg naturlig. De fleste frokoster er også inkludert.

Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge
På gruppereiser er all logistikk ordnet og du kan nyte opplevelsen.
Foto: Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge

Hotellstandard

Bostandard varierer med type gruppetur, men generelt ligger bostandarden på 3- og 4-stjerners hoteller. Dette vil det være informert om i beskrivelsen av den enkelte tur. På hotellene benytter vi enkeltrom og dobbeltrom/tosengsrom med private bad, med mindre noe annet er opplyst.

Enkeltromstillegg

For de som reiser alene vil det tilkomme et enkeltromstillegg, som er spesifisert sammen med turprisen. Skulle du ønske å dele rom med en annen turdeltaker av samme kjønn, kan du komme med ønske om dette ved bestilling. Dette forutsetter imidlertid at det er flere som ønsker det samme. Er det flere som ønsker dette vil vi gjøre vårt beste for å plassere dere sammen. I så fall vil enkeltromstillegget falle bort.

Norsk eller skandinavisk reiseleder

Vi produserer våre egne gruppereiser i samarbeid med Grupperundreiser, der gruppene ledes av en skandinavisk reiseleder som er med på hele reisen. Gruppedeltakerne kommer også fra Skandinavia. Underveis på turen har dere i tillegg lokale guider som har inngående kjennskap til destinasjonene dere besøker.

Engelsk reiseleder

Vi har også utvalgte gruppereiser der reiselederen er engelskspråklig. Dine medreisende kan da være fra hele verden, men fortrinnsvis fra Europa. Hvis reiselederen er engelskspråklig vil dette komme frem av turbeskrivelsen. Se Grupperundreiser sine sider for våre engelskspråklige gruppeturer.

Aranui Cruises.
Polynesisk oppvisning på en av Marquesasøyene i Fransk Polynesia.

Størrelse på gruppen

Vi ønsker at våre gruppereiser skal være av fornuftig størrelse, slik at alle får best mulig utbytte og opplevelse av reisen. Vi opplyser under hver enkelt tur hva som er maksimalt antall deltakere. På våre gruppereiser fra Skandinavia har vi normalt et maks. deltakerantall på 26 personer. På enkelte av de engelskspråklige turene er det maks. 12 personer per gruppe.

Privat gruppereise fra Norge

Dersom det er 10 personer eller flere som skal reise sammen fra Norge kan vi arrangere private gruppeturer. Dette passer bra for skoler, bedrifter, idrettslag, konferanser eller venner som reiser sammen.

Vi legger gjerne opp hele reisen sammen med dere og kan om ønskelig stille med skandinavisk guide eller reiseleder.

Gruppereiser til Stillehavet

Vi har for øyeblikket ingen planlagte gruppereiser til Stillehavet, men du kan se våre andre gruppereiser på grupperundreiser.no

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30