Yasawa Islands

Foto: Don Mammoser - stock.adobe.com

Reisemål på Fiji

Yasawa Islands

Øygruppen Yasawa ligger som en perlerad langs nordvestkysten av Viti Levu. Her er klimaet tørt og solrikt, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.

Bli bedre kjent med Yasawa Islands.

Yasawaøyene ble berømt da filmen «The Blue Lagoon» ble innspilt her i 1949, og senere ble også versjonen med Brooke Shields og Chris Atkins. I tillegg til hvite strender og azurblått vann kan øyene by på fantastiske kalksteinsgrotter. Enkelte steder kan man svømme gjennom flere huler, og dette er også et av de få steder på Fiji hvor man finner hulemalerier.

Nanuya Island Resort, Fiji.
Fisking er en av aktivitetene du kan gjøre i Yasawasøyene.

Yasawa har alt du leter etter i et stillehavsparadis – vakre strender med gode muligheter for snorkling, et frodig landskap som innbyr til vandreturer og små landsbyer med en avslappende livsstil. Her finner du den opprinnelige fijianske kulturen, men også noen av de flotteste resortene på Fiji med alt hva du kan ønske av luksus og komfort. Yasawaøyene er også flotte å utforske om bord på et av de mindre cruiseskipene.

Uansett bostandard eller reisemåte – et besøk til Yasawa Islands er en uforglemmelig opplevelse.

Hotell i Yasawasøyene

Yasawa Islands

Yasawa Islands

Yasawa Islands

Yasawa Islands

Reiseforslag til Yasawasøyene

Fiji

14 dager

Fra 54 500,-

Fiji

15 dager

Fra 76 900,-

Fiji

14 dager

Fra 83 900,-

Fiji

15 dager

Fra 154 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu på Fiji.
Nadi.
Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.
Fiji.
Sørkysten av hovedøya Viti Levu er kjent som Coral Coast – korallkysten – på grunn av det store korallrevet som ligger utenfor kysten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.