23 31 77 01 post@fijireiser.no

Yasawa Islands

 

Øygruppen Yasawa ligger som en perlerad langs nordvestkysten av Viti Levu. Her er klimaet tørt og solrikt, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.

Yasawaøyene ble berømt da filmen «The Blue Lagoon» ble innspilt her i 1949, og senere ble også versjonen med Brooke Shields og Chris Atkins. I tillegg til hvite strender og azurblått vann kan øyene by på fantastiske kalksteinsgrotter. Enkelte steder kan man svømme gjennom flere huler, og dette er også et av de få steder på Fiji hvor man finner hulemalerier.

Fisking er en av aktivitetene du kan gjøre i Yasawasøyene.

Fisking er en av aktivitetene du kan gjøre i Yasawasøyene.

Klikk på videoen for å se hva du kan oppleve i Yasawa Islands.

Yasawa har alt du leter etter i et stillehavsparadis – vakre strender med gode muligheter for snorkling, et frodig landskap som innbyr til vandreturer og små landsbyer med en avslappende livsstil. Her finner du den opprinnelige fijianske kulturen, men også noen av de flotteste resortene på Fiji med alt hva du kan ønske av luksus og komfort. Yasawaøyene er også flotte å utforske om bord på et av de mindre cruiseskipene.

Uansett bostandard eller reisemåte – et besøk til Yasawa Islands er en uforglemmelig opplevelse.

Hvor ligger Yasawa Islands?

Yasawa islands

Anbefalte resorter i Yasawa Islands

Paradise Cove Resort

Paradise Cove Resort ligger i Yasawa og er det nyeste resortet i området. Resortet er omgitt av champagnefarget sand, asurblått hav og svaiende palmer.

Mantaray Island Resort

Mantaray Island Resort oppfyller alle drømmer du har om en ferie i et tropisk sydhavsparadis: hvite strender, fargerike korallrev og et rikt marint liv.

Blue Lagoon Beach Resort

Øya Nacula på Fiji har noen av de flotteste strendene i øygruppen Yasawa og her ligger Blue Lagoon Beach Resort.

Octopus Resort

Fra du stiger i land på den gylne sandstranden på Waya Island, kommer du til å adoptere uttrykket ”Fiji Time”. Gjør så mye eller lite som du vil.

Nanuya Island Resort

Nanuya Island Resort er omgitt av kokospalmer, hvite sandstrender og azurblått hav, og med Blue Lagoon som nærmeste nabo er det vanskelig å bli skuffet.

Viwa Island Resort

Viwa Island er et fredelig resort beliggende litt unna de andre øyene i Yasawa-øygruppen, omgitt av krystallklart og turkisfarget vann.

Navutu Stars Resort

Navutu Stars Resort er et luksuriøst og romantisk boutique resort på øya Yaqeta i øygruppen Yasawa. Perfekt for par i alle aldre!

Få et skreddersydd reisetilbud