23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vanua Levu og Taveuni

Hotell

Vanua Levu og Taveuni

Reisemål på Fiji:

Vanua Levu og Taveuni

Introduksjon

Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.

Savusavu er den største byen på øya, beliggende i nydelige omgivelser ved en beskyttet havn. Aktivitetene på øya inkluderer gåturer gjennom ville regnskoger, delfincruise og dykking i verdensklasse.

Vanua Levu var en gang i tiden en lovløs utpost for sjømenn og rømte fanger fra Australia. Siden den gang har ting roet seg betraktelig og sukkerplantasjer og turisme er nå de viktigste inntektskildene.

Øya byr på ulike former for overnatting, fra innkvartering hos lokale familier, til gjestehus og resorter av høyere standard. Den enkleste måten å komme seg til Vanua Levu er med fly fra Nadi.

Naboøya Taveuni er kjent som ”Garden Island”. Det er en øko-turists drøm med naturreservater fulle av uberørt plante- og dyreliv, og er et eldorado for fugletittere. Taveuni er i tillegg kjent for dykkestedene ”Eel Reef” og ”Great White Wall”. Sistnevnte er en undervannsvegg dekket med hvite bløtkoraller, samt et yrende fiskeliv.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu. Foto: cmphoto.co.nz

Hotell på Vanua Levu og Taveuni

Reiseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Øyhopping i Stillehavet

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Start planleggingen av drømmereisen