23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vanua Levu og Taveuni

Hotell

Vanua Levu og Taveuni

Reisemål på Fiji:

Vanua Levu og Taveuni

Introduksjon

Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.

Savusavu er den største byen på øya, beliggende i nydelige omgivelser ved en beskyttet havn. Aktivitetene på øya inkluderer gåturer gjennom ville regnskoger, delfincruise og dykking i verdensklasse.

Vanua Levu var en gang i tiden en lovløs utpost for sjømenn og rømte fanger fra Australia. Siden den gang har ting roet seg betraktelig og sukkerplantasjer og turisme er nå de viktigste inntektskildene.

Øya byr på ulike former for overnatting, fra innkvartering hos lokale familier, til gjestehus og resorter av høyere standard. Den enkleste måten å komme seg til Vanua Levu er med fly fra Nadi.

Naboøya Taveuni er kjent som ”Garden Island”. Det er en øko-turists drøm med naturreservater fulle av uberørt plante- og dyreliv, og er et eldorado for fugletittere. Taveuni er i tillegg kjent for dykkestedene ”Eel Reef” og ”Great White Wall”. Sistnevnte er en undervannsvegg dekket med hvite bløtkoraller, samt et yrende fiskeliv.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu. Foto: cmphoto.co.nz

Hotell på Vanua Levu og Taveuni

Reiseforslag til Fiji

Start planleggingen av drømmereisen