Nadi og Denarau Island

Hotell

Nadi og Denarau Island

Reisemål på Fiji:

Nadi og Denarau Island

Introduksjon

Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.

Øya er vulkansk og er dekket av grønne skoger og høye fjell, her finnes blant annet det høyeste fjellet på Fiji – Mount Tomanivi. Nesten tre fjerdedeler av Fijis innbyggere bor på Viti Levu. Nadi er inngangsporten til Fiji ettersom dette er den viktigste internasjonale flyplassen i landet. Byen er et ideelt stoppested før du fortsetter reisen til de vestlige øyene, korallkysten eller på et cruise.

Nadi er en fargerik by omringet av sukkerplantasjer. I sentrum finnes det en rekke tax-free butikker, et fargerikt marked og det største hindutempelet på den sørlige halvkule.

Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island.

Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island. Foto: Fabrice Rambert

Denarau Island er en liten øy på vestsiden av Viti Levu, bare 20 minutter fra den internasjonale flyplassen i Nadi, like ved havnen og marinaen. Her ligger det flere flotte resorter på rekke og rad.

Denarau Island er forbundet med hovedøya med bro og er en feriedestinasjon i seg selv. Her finnes en mengde aktiviteter: en 18 hulls golfbane med driving range, flere tennisbaner, et stort utvalg vannsportaktiviteter og avslappende spaanlegg.

På Denarau Island er det også en rekke restauranter og spisesteder, og øya er et ideelt sted å slappe av noen dager enten når man kommer til Fiji eller er på vei hjem – eller kanskje etter et cruise langs de vakre små koralløyene.

Reiseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Øyhopping i Stillehavet

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Start planleggingen av drømmereisen