23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Nadi og Denarau Island

Hotell

Nadi og Denarau Island

Reisemål på Fiji:

Nadi og Denarau Island

Introduksjon

Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.

Øya er vulkansk og er dekket av grønne skoger og høye fjell, her finnes blant annet det høyeste fjellet på Fiji – Mount Tomanivi. Nesten tre fjerdedeler av Fijis innbyggere bor på Viti Levu. Nadi er inngangsporten til Fiji ettersom dette er den viktigste internasjonale flyplassen i landet. Byen er et ideelt stoppested før du fortsetter reisen til de vestlige øyene, korallkysten eller på et cruise.

Nadi er en fargerik by omringet av sukkerplantasjer. I sentrum finnes det en rekke tax-free butikker, et fargerikt marked og det største hindutempelet på den sørlige halvkule.

Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island.

Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island. Foto: Fabrice Rambert

Denarau Island er en liten øy på vestsiden av Viti Levu, bare 20 minutter fra den internasjonale flyplassen i Nadi, like ved havnen og marinaen. Her ligger det flere flotte resorter på rekke og rad.

Denarau Island er forbundet med hovedøya med bro og er en feriedestinasjon i seg selv. Her finnes en mengde aktiviteter: en 18 hulls golfbane med driving range, flere tennisbaner, et stort utvalg vannsportaktiviteter og avslappende spaanlegg.

På Denarau Island er det også en rekke restauranter og spisesteder, og øya er et ideelt sted å slappe av noen dager enten når man kommer til Fiji eller er på vei hjem – eller kanskje etter et cruise langs de vakre små koralløyene.

Reiseforslag til Fiji

Start planleggingen av drømmereisen