Nadi og Denarau Island

Foto: Rafael Ben-Ari/Chameleons Eye

Reisemål på Fiji

Nadi og Denarau Island

Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.

Øya er vulkansk og er dekket av grønne skoger og høye fjell, her finnes blant annet det høyeste fjellet på Fiji – Mount Tomanivi. Nesten tre fjerdedeler av Fijis innbyggere bor på Viti Levu. Nadi er inngangsporten til Fiji ettersom dette er den viktigste internasjonale flyplassen i landet. Byen er et ideelt stoppested før du fortsetter reisen til de vestlige øyene, korallkysten eller på et cruise.

Sofitel Fiji.
Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island.

Nadi er en fargerik by omringet av sukkerplantasjer. I sentrum finnes det en rekke tax-free butikker, et fargerikt marked og det største hindutempelet på den sørlige halvkule.

Denarau Island er en liten øy på vestsiden av Viti Levu, bare 20 minutter fra den internasjonale flyplassen i Nadi, like ved havnen og marinaen. Her ligger det flere flotte resorter på rekke og rad.

Sofitel Fiji.
Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Denarau Island er forbundet med hovedøya med bro og er en feriedestinasjon i seg selv. Her finnes en mengde aktiviteter: en 18 hulls golfbane med driving range, flere tennisbaner, et stort utvalg vannsportaktiviteter og avslappende spaanlegg.

På Denarau Island er det også en rekke restauranter og spisesteder, og øya er et ideelt sted å slappe av noen dager enten når man kommer til Fiji eller er på vei hjem – eller kanskje etter et cruise langs de vakre små koralløyene.

Hotell i Nadi og Denarau Island

Reiseforslag til Nadi og Denarau Island

Fiji

14 dager

Fra 54 500,-

Fiji

14 dager

Fra 68 900,-

Fiji

15 dager

Fra 154 900,-

Fiji

15 dager

Fra 76 900,-

Fiji

14 dager

Fra 83 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu på Fiji.
Fiji.
Sørkysten av hovedøya Viti Levu er kjent som Coral Coast – korallkysten – på grunn av det store korallrevet som ligger utenfor kysten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.
Yasawa Islands.
Øygruppen Yasawa har et tørt og solrikt klima, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.