Mamanuca Islands

Foto: Sean - stock.adobe.com

Reisemål på Fiji

Mamanuca Islands

Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære.

Bli bedre kjent med Mamanuca Islands.

Ønsker man å slappe av, nyte solen og livet under vann, er Mamanuca stedet. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv.

De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, og kanskje en skilpadde eller en rokke. Det er som å svømme rundt i et akvarium.

Castaway Island Resort
Idyll på Castaway Island Resort.

Blir man lei av sol- og badelivet, finnes et utall andre aktiviteter og utflukter – alt fra vandreturer til dyphavsfiske. Ta også en dagstur til øya Monuriki, som er øya der filmen ”Cast Away” med Tom Hanks ble spilt inn.

Hotell i Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Reiseforslag til Mamanuca Islands

Fiji

14 dager

Fra 68 900,-

Fiji

14 dager

Fra 83 900,-

Fiji

15 dager

Fra 154 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Fiji

Nadi.
Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.
Fiji.
Sørkysten av hovedøya Viti Levu er kjent som Coral Coast – korallkysten – på grunn av det store korallrevet som ligger utenfor kysten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.
Yasawa Islands.
Øygruppen Yasawa har et tørt og solrikt klima, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.