23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Mamanuca Islands

Hotell

Mamanuca Islands

Reisemål på Fiji:

Mamanuca Islands

Introduksjon

Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære.

Ønsker man å slappe av, nyte solen og livet under vann, er Mamanuca stedet. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv.

De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, og kanskje en skilpadde eller en rokke. Det er som å svømme rundt i et akvarium.

Blir man lei av sol- og badelivet, finnes et utall andre aktiviteter og utflukter – alt fra vandreturer til dyphavsfiske. Ta også en dagstur til øya Monuriki, som er øya der filmen ”Cast Away” med Tom Hanks ble spilt inn.

En av de små øyene i Mamanucas.

En av de små øyene i Mamanucas. Foto: Chris McLennan Photography

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort.

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort. Foto: Chris McLennan Photography

Reiseforslag til Fiji

Start planleggingen av drømmereisen