23 31 77 01 post@fijireiser.no

Mamanuca Islands

 

Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære.

Ønsker man å slappe av, nyte solen og livet under vann, er Mamanuca stedet. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv.

En av de små øyene i Mamanucas. Foto: Chris McLennan Photography

En av de små øyene i Mamanucas. Foto: Chris McLennan Photography

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort. Foto:Chris McLennan Photography

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort. Foto: Chris McLennan Photography

De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, og kanskje en skilpadde eller en rokke. Det er som å svømme rundt i et akvarium.

Blir man lei av sol- og badelivet, finnes et utall andre aktiviteter og utflukter – alt fra vandreturer til dyphavsfiske. Ta også en dagstur til øya Monuriki, som er øya der filmen ”Cast Away” med Tom Hanks ble spilt inn.

Hvor ligger Mamanuca Islands?

Mamanuca Islands

Anbefalte resorter i Mamanuca Islands

Malolo Island Resort

Malolo Island Resort er et idyllisk og rustikk resort som er omgitt av en tropisk hage, beliggende kun et par skritt fra stranden på Malolo Lailai Island.

Tokoriki Island Resort

Tokoriki er selve symbolet på fijiansk gjestfrihet, med en avslappet blanding av moderne stil og fijiansk design. Resortet ligger i øygruppen Mamanuca.

Matamanoa Island Resort

Matamanoa er en idyllisk liten øy i Mamanuca-øygruppen på Fiji. Søker du fred og stillhet i en uformell atmosfære er dette resortet et perfekt valg.

Likuliku Lagoon Resort

Likuliku Lagoon Resort på Fiji er et nytt luksuriøst resort som gjenspeiler melanesisk kultur og arkitektur. Dette er et perfekt sted for bryllupsreisen.

Vomo Island Resort

Vomo Island Resort på Fiji er kjent for måltider i verdensklasse, luksuriøs innkvartering og den sjarmerende fijianske kulturen. Et unikt og spesielt sted!

Castaway Island Resort

Castaway Island er et førsteklasses resort på en liten øy på Fiji. Fra du setter foten i land her føler du at dette er et spesielt sted.

Få et skreddersydd reisetilbud