Coral Coast

Foto: Tourism Fiji

Reisemål på Fiji

Coral Coast

Sørkysten av hovedøya Viti Levu er kjent som Coral Coast – korallkysten – på grunn av det store korallrevet som ligger utenfor kysten. Her er det gode muligheter for dykking, snorkling og surfing.

Bli bedre kjent med Coral Coast.

Korallkysten ligger omtrent midt mellom de to største byene på Fiji – Nadi og Suva. Under palmene ligger små, middels og store resorter på rekke og rad. Mellom disse er det store områder med urørt regnskog, kun avbrutt av en og annen fiskerlandsby.

Den største byen i området er Sigatoka, og det lokale markedet her er verdt et
besøk. Byen er også et godt utgangspunkt for spennende turer i området. Ziplining, rafting, elvekajakk og ATV-turer er noen av aktivitetene man kan delta på, hvis man vil ha en pause fra strand- og badeliv.

Fiji.
Gå ikke glipp av en kava-seremoni på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Korallkysten er fin å kombinere med et opphold på Mamanuca– eller Yasawaøyene.

Hotell på Coral Coast

Reiseforslag til Coral Coast

Fiji

15 dager

Fra 154 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca en gruppe på rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu på Fiji.
Nadi.
Viti Levu er den største øya på Fiji, og her ligger både hovedstaden Suva og den internasjonale flyplassen ved byen Nadi.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis nest største øy, og selv om øya er betydelig mindre turistifisert sammenlignet med hovedøya, er det fortsatt mye å se og gjøre.
Yasawa Islands.
Øygruppen Yasawa har et tørt og solrikt klima, og det gode været, de flotte sandstrendene og de vakre lagunene har gjort øyene til en av Fijis mest populære destinasjoner.