23 31 77 01 post@fijireiser.no

Bula og velkommen til Fiji

Fiji er et sant tropeparadis. Her lener palmene seg dovent ut over hvite strender mens en skyfri himmel speiler seg i det azurblå havet. Under vann venter eksotiske fisker og fargerike koraller.

Med et herlig klima, kombinert med vakker natur, ligger forholdene til rette for mange flotte opplevelser. Her har du alle muligheter til å virkelig nyte ferielivet.

For nordmenn flest er Fiji synonymt med eksotiske strender, blått hav og et avslappende liv i skyggen av palmene. Og landet skuffer ikke, her oppfylles alle drømmene du har om sydhavet. Men Fiji har mye mer å by på!

Øyriket består av 300 vakre øyer, spredd over et enormt havområde. Bare vel hundre av øyene er bebodde og noen kommer kun til syne ved lavvann. Her er store, fjellendte øyer – men også mange mindre vulkan- og koralløyer. Hovedstaden Suva ligger på hovedøya Viti Levu, som er frodig og grønn med orkidéavlinger, sukker- og bananplantasjer og høye fjell i innlandet.

 

Klikk på videoen under for å se hva du kan oppleve på Fiji.

Fiji har en svært imøtekommende og vennlig befolkning.

Fiji har en svært imøtekommende og vennlig befolkning.

Fiji har en rik historie påvirket av forskjellige kulturer. Her kan du se Beqafolket utføre sine mystiske ritualer mens de går på glødende kull, og være med på kveldsunderholdningen ”meke”, hvor trommer kaller til fest med tradisjonelle sanger og spyddans.

Fijis varierte natur gjør at øygruppen har mye å tilby. Her er det vanlige stillehavsmiljøet med lange, hvite strender, kokospalmer, krystallklart vann og laguner fylt med fisk og koraller i alle regnbuens farger. Du finner også høye fjell dekket av urgammel regnskog. Turismen utgjør en stadig større andel av Fijis økonomi, og det er et stort og variert tilbud for både store og små.

En reise til Fiji er noe alle bør få med seg. Det blir garantert en opplevelse for livet!

 

Hvordan er været på Fiji?

Klima på Fiji

Fiji har et stabilt tropisk klima, og temperaturen ligger jevnt over på 25 grader. På en varm sommerdag kan det godt bli over 30 grader, men selv på en kald vinterdag er det sjeldent temperaturen faller under 20 grader. Unntaket er høylandet hvor det kan bli betydelig kaldere, spesielt om natten. I perioden desember til april regner det mest, men mindre regnbyger forekommer hele året.

Når er det best å reise til Fiji?

Fiji er en helårsdestinasjon, og selv om landet har ulike sesonger er det flere ting man bør ta med i betraktningen før man bestiller. Prisene på overnatting varierer med sesong, der periodene rundt skoleferier er de dyreste. Utenfor høysesong er det færre besøkende, noe som igjen betyr mindre mennesker på resorter og strender. Snakk med oss hvis du er i tvil om når du ønsker å besøke Fiji.

Tabellen under viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur.
Vi gjør oppmerksom på at dette er gjennomsnittlige verdier og at været på Fiji ofte kan variere.

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Mai

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Des

Temp max
Temp min
Regn (mm)

32
23
299

31
23
302

31
22
324

30
21
163

30
20
78

29
19
62

28
18
46

28
18
58

29
19
77

30
20
103

31
21
138

31
22
159

Våre reiseforslag til Fiji

Australia, Fiji og Hong Kong

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon, med besøk i Melbourne og Sydney i Australia, avslappende dager på Fiji og storbyliv i Hong Kong.

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji, med vakre sandstrender, turkisblå laguner og en svært imøtekommende befolkning.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Få et skreddersydd reisetilbud