23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Bula og velkommen til Fiji

Reiseforslag

Bula og velkommen til Fiji

Reisemål:

Fiji

Introduksjon ∣ Reiseforslag ∣ Cruise ∣ Klima ∣ Inspirasjon

Innbyggertall: 900 000

Antall øyer: 333

Hovedstad: Suva

Introduksjon

Fiji er et sant tropeparadis. Her lener palmene seg dovent ut over hvite strender mens en skyfri himmel speiler seg i det azurblå havet. Under vann venter eksotiske fisker og fargerike koraller.

Med et herlig klima, kombinert med vakker natur, ligger forholdene til rette for mange flotte opplevelser. Her har du alle muligheter til å virkelig nyte ferielivet.

For nordmenn flest er Fiji synonymt med eksotiske strender, blått hav og et avslappende liv i skyggen av palmene. Og landet skuffer ikke, her oppfylles alle drømmene du har om sydhavet. Men Fiji har mye mer å by på!

Øyriket består av 300 vakre øyer, spredd over et enormt havområde. Bare vel hundre av øyene er bebodde og noen kommer kun til syne ved lavvann. Her er store, fjellendte øyer – men også mange mindre vulkan- og koralløyer. Hovedstaden Suva ligger på hovedøya Viti Levu, som er frodig og grønn med orkidéavlinger, sukker- og bananplantasjer og høye fjell i innlandet.

Glade barn på Fiji.

Fiji har en svært imøtekommende og vennlig befolkning.

Fiji har en rik historie påvirket av forskjellige kulturer. Her kan du se Beqafolket utføre sine mystiske ritualer mens de går på glødende kull, og være med på kveldsunderholdningen ”meke”, hvor trommer kaller til fest med tradisjonelle sanger og spyddans.

Fijis varierte natur gjør at øygruppen har mye å tilby. Her er det vanlige stillehavsmiljøet med lange, hvite strender, kokospalmer, krystallklart vann og laguner fylt med fisk og koraller i alle regnbuens farger.

Du finner også høye fjell dekket av urgammel regnskog. Turismen utgjør en stadig større andel av Fijis økonomi, og det er et stort og variert tilbud for både store og små.

En reise til Fiji er noe alle bør få med seg. Det blir garantert en opplevelse for livet!

Reiseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Øyhopping i Stillehavet

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Hvordan er været på Fiji?

Fiji har et stabilt tropisk klima, og temperaturen ligger jevnt over på 25 grader. På en varm sommerdag kan det godt bli over 30 grader, men selv på en kald vinterdag er det sjeldent temperaturen faller under 20 grader.

Unntaket er høylandet hvor det kan bli betydelig kaldere, spesielt om natten. I perioden desember til april regner det mest, men mindre regnbyger forekommer hele året.

Når er det best å reise til Fiji?

Fiji er en helårsdestinasjon, og selv om landet har ulike sesonger er det flere ting man bør ta med i betraktningen før man bestiller. Prisene på overnatting varierer med sesong, der periodene rundt skoleferier er de dyreste. Utenfor høysesong er det færre besøkende, noe som igjen betyr mindre mennesker på resorter og strender. Snakk med oss hvis du er i tvil om når du ønsker å besøke Fiji.

Temperaturtabell Fiji

 
JanFebMarAprMaiJunJulAugSepOktNovDes
Max temp323131303029282829303131
Min temp232322212019181819202122
Regn (mm)2993023241637862465877103138159

Tabellen viser gjennomsnittlig maksimums- og minimumstemperatur. Vi gjør oppmerksom på at dette er gjennomsnittlige verdier og at været på Fiji ofte kan variere.

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Strand på Fiji.

Fiji – 300 tropiske øyer venter på deg

Fiji tar øyhopping til et nytt nivå. Tenk hvite strender, frodige øyer og palmesus. Du kan våkne opp på en ny paradisøy hver dag, og samtidig være så langt unna hverdagen det er mulig å komme.

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

15 fantastiske resorter i Stillehavet

Dere har nettopp bestemt dere for å gjøre drømmen om Stillehavet til virkelighet. Så dukker det store spørsmålet opp: Hvor skal dere bo?