23 31 77 01 post@fijireiser.no

Saletoga Sands Resort & Spa

Saletoga Sands Resort & Spa

Bilder kommer!

Saletoga Sands Resort & Spa er det perfekte stedet for en deilig ferie med familien eller en romantisk getaway med din bedre halvdel. Resortet, som ligger på den sørøstlige kysten av Upolus, har et bredt utvalg av aktiviteter, så her kommer du neppe til å kjede deg. Omgivelsene består av frodige tropiske hager med vakre blomster og naturligvis den glitrende og azurblå lagunen som står i sterk kontrast til de kritthvite sandstrendene.

Saletoga Sands Resort & Spa består av alt fra familievillaer til den luksuriøse Matai Villa med egen privat strand. Alle overnattingsmulighetene inkluderer frokost samt tilgjengelig snorkle- og ikke-motorisert vannsportutstyr.

Resortets aktiviteter passer for alle aldre og enhver smak. Treningssenter, spa, aktivitetsprogram for barn, kulturelle show som kan nytes mens du spiser i restauranten, kajakkpadling og snorkling er bare eksempler på det rike aktivitetstilbudet. I tillegg kan dere dra på utflukter rundt omkring på øya, enten i leiebil fra resortet eller på guidede turer arrangert av resortets hjelpsomme personale og dyktige guider.

Saletoga Sands Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Coconuts Beach Club Resort

Coconuts Beach Club Resort

Bilder kommer!

Legg fra deg sko og klokke hjemme og hengi deg til total avslapning og tradisjonell samoansk stemning på Coconuts Beach Club Resort. Her kan du foreta deg akkurat så mye eller så lite du ønsker. Beliggende på den sørlige kysten av Upolu, omgitt av en tradisjonell samoansk landsby og med utsikt over de vakreste soloppganger og solnedganger du kan tenke deg, er dette oppskriften på den perfekte bade- og solferien.

Resortet består av 26 bygg, ideelt plassert med utsikt over den vakre stranden og den turkisblå lagunen. Du kan velge å bo i overwater bungalows, i luksussuiter eller i bungalows (fales) på stranda, alle bygget med lokale materialer og dekorert med samoansk design og tradisjonelt kunsthåndverk.

Resortet presenterer stolt sitt nyåpnede wellness center. Her utfører Dr. Merita Jackson Hinds, med lisens innen tradisjonell asiatisk medisin, naturmedisinske behandlinger på resortets gjester. Resortet har også et eget spaområde hvor du kan få avslappende kroppsbehandlinger.

Coconuts Beach Club Resort har et stort utvalg av aktiviteter, blant annet VIP turer hvor du kan oppleve noe av øyas beste steder. Det er også gode surfe- og dykkeforhold i havet rett utenfor resortet.

For et fullendt opplegg på Coconuts Beach Club Resort anbefaler vi å nyte de kulinariske delikatessene i Mika’s Restaurant. Denne restauranten har blitt utpekt som en av de beste spisestedene på Samoa i en rekke reiseguider og magasiner, og serverer tradisjonell samoansk mat av høy kvalitet.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Sheraton Samoa Beach Resort

Sheraton Samoa Beach Resort

Bilder kommer!

Familiehygge eller romantikk, aktiv ferie eller bare maksimal avslapning? På Sheraton Samoa Beach Resort kan du få alt. Resorter er plassert på vestkyst av Upolus, og består av 133 rom og suiter med utsikt over det glitrende Stillehavet og de kritthvite strendene med svaiende palmer.

Resortets fasiliteter omfatter blant annet tennisbane, Kids Club, trenings- og spaområde og casino. Dessuten har Sheraton Samoa Beach Resort perfekte snokle- og fiskemuligheter og et utall av andre vannsportaktiviteter. Resortet tilbyr dessuten dykkerundervisning.

Restauranten Apolima Fale byr på velsmakende lokale og indiske retter med preg av det franske kjøkken. Hver fredag kan restaurantens gjester bli tilskuere til Fia Fia Showet, der dans, sang og ild utgjør de primære elementene.

Sheraton Samoa Beach Resort har også et bredt tilbud for bryllup og eller/bryllupsreise.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud