23 31 77 01 post@fijireiser.no
Fafa Island Resort

Fafa Island Resort

Fafa island Resort

Det perfekte valget for dem som søker fred og ro, øde strender og glassklart hav. Fafa Island Resort ligger på en egen øy ca. 30 minutter fra hovedstaden Nuku’alofa.

Dette er et tropisk sydhavsparadis hvor det eneste som er varmere enn solen, er smilene fra besøkende og fastboende.

Resortet består av bare 13 bungalower, eller fales som de kalles lokalt. Alle har utsikt mot stranden som bare ligger noen små skritt unna. Bungalowene er bygget i tradisjonell stil av lokale materialer, og de ligger et stykke fra hverandre. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen.

Det er ikke svømmebasseng på Fafa Island Resort, men med en stor lagune beskyttet av korallrevet utenfor er det heller ikke nødvendig. I det krystallklare vannet kan man svømme trygt rundt og betrakte livet under vann, om man da ikke heller ønsker å slappe av i solen på den kritthvite stranden.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, selvsagt med fokus på livet i sjøen – kajakker, snorkling og seilbåter. I tillegg arrangeres det daglig turer til små ubebodde øyer og til korallrevet.

Oversiktsbilde over Les Tipaniers.

Fafa Island Resort på Tonga.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Waterfront Lodge

Waterfront Lodge

Bilder kommer!

Dette koselige hotellet i ligger ved havnen i Tongas hovedstad Nuku’alofa, bare 20 minutters gåtur fra sentrum.

Hotellet byr på nydelig utsikt over havet, og det imøtekommende personalet sørger for den hjemmekoselige følelsen. Hotellet passer perfekt for en overnatting eller flere på din vei til eller fra Tongas vakre øyer.

Hotellet, som er bygget i kolonial stil, har kun 8 rom, og ønsker alle gjester over 10 år velkommen. Alle rommene er romslige og har sin egen private veranda. Fra tid til annen er det egne kunstutstillinger på hotellet, der kunstnere fra Stillehavsøyene viser fram sine verk.

Hotellpersonalet er behjelpelige med å organisere sightseeingturer og aktiviteter som hvalsafari, snorkling og dykking i grotter. Tar du den korte spaserturen til I Nuku’alofa sentrum er det nok å ta seg til, her er det severdigheter, butikker, markeder og restauranter i fleng. Og i umiddelbar nærhet til hotellet er fergeterminalen med båtavganger til de nærliggende øyene.

På hotellet finner du en meget populær restaurant som serverer både retter fra Tonga og internasjonal mat. Blant spesialitetene er fersk sjømat og tunfisk med kokosnøttkrem. Frokost medfølger i prisen.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Royal Sunset Island Resort

Royal Sunset Island Resort

Bilder kommer!

Royal Sunset Island Resort ligger idyllisk til på Atata-øya, 7 nautiske mil fra hovedøya Tongatapu. På dette avslappede stedet beliggende i en 32 dekar stor hage, er du langt unna enhver turiststrøm.

Resortet består av 26 bungalower som alle ligger langs stranden. Du har utsikt enten til den vakre lagunen, den tropiske hagen eller det krystallklare havet.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud. Her kan du prøve deg på dykking, snorkling, brettseiling, sportsfiske og kajakkpadling. Resortet har også daglige gratisturer til landsbyen på øya. På resortet kan du i tillegg nyte en deilig massasje, slappe av på stranden og ved bassenget, eller holde deg i aktivitet på sandvolley- eller tennisbanen.

På resortets egen restaurant blir du vitne til den nydelige solnedgangen mens du nyter internasjonal og polynesisk mat. Lokale musikere og dansere underholder gjestene på enkelte dager.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Tongan Beach Resort

Tongan Beach Resort

Bilder kommer!

I den vakre øygruppen Vava’u, 25 minutters kjøretur fra flyplassen, finner du Tongan Beach Resort. Dette er et ideelt sted å nyte livet både over og under vann i rolige omgivelser.

Resortet ligger ved strandkanten og består av 12 rom, 6 dobbeltrom og 6 større familierom. Alle rommen har egen terrasse med utsikt til den gylne sandstranden og det krystallklare vannet som bare ligger noen få fotskritt unna.

En kort kjøretur unna finner du Niefu sentrum med butikker og restauranter. Resortet har også en rekke aktiviteter i umiddelbar nærhet. Her er det flotte snorkle- og dykkeforhold. Andre vannsportaktiviteter omfatter kajakkpadling, fisking, seiling, kitesurfing og muligheten til å se hval. Resortet tilbyr også spennende aktiviteter på land, som for eksempel «kart safari», et skikkelig must når du besøker Vava’u. Dette er guidede turer til lokale landsbyer og markeder, utkikkspunkter og ulike strender der du selv kjører en åpen minibil.

Om du bare vil slappe av, kan du låne en bok på resortets bibliotek og kose deg i fred og ro med en dag på den private stranden eller ved bassengkanten.

I restauranten kan du nyte lokale og internasjonale retter, før du avslutter med en drink i strandbaren.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort

Bilder kommer!

Sandy Beach Resort ligger på en nærmest urørt øy hvor delfiner og hvaler kan sees rett som det er. Atmosfæren er koselig og avslappet og det er et perfekt sted for naturelskerne som setter pris på det gode liv.

Bærekraftighet er en viktig filosofi på dette resortet, som er bygget så miljøvennlig som mulig og i samarbeid med lokalbefolkningen.

Resortet består av kun 12 bungalower i tradisjonell stil. Bungalowene ligger i en tropisk hage ved den kritthvite strandkanten, og alle har egen terrasse og utsikt til det azurblå Stillehavet som bare er et steinkast unna.

Sandy Beach Resort tilbyr en rekke aktiviteter, så her skal du aldri kjede deg. Gjestene kan bli med på både kajakkekskursjon rundt øya og rideturer. Det er også gode dykke- og snorklemuligheter, og til og med mulig å svømme med hvaler. Er du interessert i den særegne naturen, anbefaler vi en av gåturene som gir deg nærmere innsikt i plante- og dyrelivet på øya.

Nyt en kokosnøttdrink i baren før du inntar en velsmakende middag i resortets restaurant. Her er det fokus på fersk fisk og sjømat som leveres fra lokale fiskere til hotellet daglig, men nydelige retter med kjøtt fra New Zealand er også å finne på menyen. Fra tid til annen kan du også oppleve lokale artister som opptrer med dans og musikk.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud