23 31 77 01 post@fijireiser.no

Stevenson’s at Manase

Stevenson’s at Manase

Bilder kommer!

Stevenson’s at Manase er et 3-stjernes resort beliggende på Savai’is vakre nordkyst. Resorter er oppkalt etter den skotske dikteren Robert Louis Stevenson, og diktene han har gitt navn til flere av resortets suiter og bungalows (fales). Resorter ønsker alle velkomne, og kan tilby noe for både enhver smak og budsjett.

Resortet består av 24 rom i en blanding av tradisjonell og moderne stil som alle ligger nær eller på selve stranden. På dette resortet kan vi garantere deg lekre paradislignende omgivelser i form av hvite sandstrender, palmer og turkisblått vann bare noen få skritt fra hotellet.

Stedet er ideelt for den som ønsker pur avslapning, men resortets ansatte hjelper også til med å arrangere ulike aktiviteter som fisketurer, svømming med skilpadder, vandreturer til MT Matavanu Crater og utflukter til nabolandsbyen Safotu, hvor man gis et godt innblikk i den lokale kulturen og hilser på den lokale befolkningen. Resortets gjester kan dessuten nyte god av det helt nybygde infinitybassenget.

Resortets restaurant, Tusitala, er plassert midt i en tropisk hage og byr på både frokost og middag foruten ukentlige kvelder med kulturell underholdning. Den tilstøtende Bistro Bar har TV-lounge og biljardbord. Resortet har også mulighet til å arrangere større selskaper, som for eksempel en bryllupsfest.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Le Lagoto Resort

Le Lagoto Resort

Bilder kommer!

Le Lagoto Resort & Spa er et romslig, men samtidig intimt 4-stjernes boutique resort liggende idyllisk og bortgjemt til på den nordlige spissen av Savai’i. Omgitt av uberørte kritthvite sandstrender, svaiende kokospalmer og krystallklart vann, er du garantert en del av et ekte Stillehavsparadis her.

Resortet består av kun 19 bungalows (fales), fem av dem med utgang til stranden og fem av dem med utsikt til havet, i tillegg til to familieleiligheter. Frokost og tilgjengelige kajakker er inkludert i prisen.

Med bare et par skritt til stranda, et infinitybasseng og et spaområde, er Le Lagoto Resort & Spa det perfekte sted å koble av fra hverdagens stress. Nyt et tropisk coctail i bassengbaren mens solen går ned i horisonten. Lagoto betyr solnedgang på samoansk, og det er ikke uten grunn at resortet har fått sitt navn etter solnedgangen.

Resortets restaurant, Vailili, byr på både internasjonal og polynesisk mat tilberedt med lekre, friske og lokale råvarer. Ukentlig er det temakvelder i restauranten og gjestene får oppleve tradisjonell samoansk underholdning.

Le Lagoto Resort & Spa har også et rikt utvalg av aktiviteter, blant annet halv- og heldagsturer hvor du kan oppleve øyas historiske og kulturelle høydepunkter og flotte natur. Dive Savai’i, som ligger like overfor resortet, arrangerer dessuten snorkle- og dykketurer der du kan utforske det fantastiske undervannslivet med vakre koraller, nysgjerrige skilpadder og allverdens fargerike og tropiske fiskearter.

Le Lagoto Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud