23 31 77 01 post@fijireiser.no

Saletoga Sands Resort & Spa

Saletoga Sands Resort & Spa

Bilder kommer!

Saletoga Sands Resort & Spa er det perfekte stedet for en deilig ferie med familien eller en romantisk getaway med din bedre halvdel. Resortet, som ligger på den sørøstlige kysten av Upolus, har et bredt utvalg av aktiviteter, så her kommer du neppe til å kjede deg. Omgivelsene består av frodige tropiske hager med vakre blomster og naturligvis den glitrende og azurblå lagunen som står i sterk kontrast til de kritthvite sandstrendene.

Saletoga Sands Resort & Spa består av alt fra familievillaer til den luksuriøse Matai Villa med egen privat strand. Alle overnattingsmulighetene inkluderer frokost samt tilgjengelig snorkle- og ikke-motorisert vannsportutstyr.

Resortets aktiviteter passer for alle aldre og enhver smak. Treningssenter, spa, aktivitetsprogram for barn, kulturelle show som kan nytes mens du spiser i restauranten, kajakkpadling og snorkling er bare eksempler på det rike aktivitetstilbudet. I tillegg kan dere dra på utflukter rundt omkring på øya, enten i leiebil fra resortet eller på guidede turer arrangert av resortets hjelpsomme personale og dyktige guider.

Saletoga Sands Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Coconuts Beach Club Resort

Coconuts Beach Club Resort

Bilder kommer!

Legg fra deg sko og klokke hjemme og hengi deg til total avslapning og tradisjonell samoansk stemning på Coconuts Beach Club Resort. Her kan du foreta deg akkurat så mye eller så lite du ønsker. Beliggende på den sørlige kysten av Upolu, omgitt av en tradisjonell samoansk landsby og med utsikt over de vakreste soloppganger og solnedganger du kan tenke deg, er dette oppskriften på den perfekte bade- og solferien.

Resortet består av 26 bygg, ideelt plassert med utsikt over den vakre stranden og den turkisblå lagunen. Du kan velge å bo i overwater bungalows, i luksussuiter eller i bungalows (fales) på stranda, alle bygget med lokale materialer og dekorert med samoansk design og tradisjonelt kunsthåndverk.

Resortet presenterer stolt sitt nyåpnede wellness center. Her utfører Dr. Merita Jackson Hinds, med lisens innen tradisjonell asiatisk medisin, naturmedisinske behandlinger på resortets gjester. Resortet har også et eget spaområde hvor du kan få avslappende kroppsbehandlinger.

Coconuts Beach Club Resort har et stort utvalg av aktiviteter, blant annet VIP turer hvor du kan oppleve noe av øyas beste steder. Det er også gode surfe- og dykkeforhold i havet rett utenfor resortet.

For et fullendt opplegg på Coconuts Beach Club Resort anbefaler vi å nyte de kulinariske delikatessene i Mika’s Restaurant. Denne restauranten har blitt utpekt som en av de beste spisestedene på Samoa i en rekke reiseguider og magasiner, og serverer tradisjonell samoansk mat av høy kvalitet.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Stevenson’s at Manase

Stevenson’s at Manase

Bilder kommer!

Stevenson’s at Manase er et 3-stjernes resort beliggende på Savai’is vakre nordkyst. Resorter er oppkalt etter den skotske dikteren Robert Louis Stevenson, og diktene han har gitt navn til flere av resortets suiter og bungalows (fales). Resorter ønsker alle velkomne, og kan tilby noe for både enhver smak og budsjett.

Resortet består av 24 rom i en blanding av tradisjonell og moderne stil som alle ligger nær eller på selve stranden. På dette resortet kan vi garantere deg lekre paradislignende omgivelser i form av hvite sandstrender, palmer og turkisblått vann bare noen få skritt fra hotellet.

Stedet er ideelt for den som ønsker pur avslapning, men resortets ansatte hjelper også til med å arrangere ulike aktiviteter som fisketurer, svømming med skilpadder, vandreturer til MT Matavanu Crater og utflukter til nabolandsbyen Safotu, hvor man gis et godt innblikk i den lokale kulturen og hilser på den lokale befolkningen. Resortets gjester kan dessuten nyte god av det helt nybygde infinitybassenget.

Resortets restaurant, Tusitala, er plassert midt i en tropisk hage og byr på både frokost og middag foruten ukentlige kvelder med kulturell underholdning. Den tilstøtende Bistro Bar har TV-lounge og biljardbord. Resortet har også mulighet til å arrangere større selskaper, som for eksempel en bryllupsfest.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Le Lagoto Resort

Le Lagoto Resort

Bilder kommer!

Le Lagoto Resort & Spa er et romslig, men samtidig intimt 4-stjernes boutique resort liggende idyllisk og bortgjemt til på den nordlige spissen av Savai’i. Omgitt av uberørte kritthvite sandstrender, svaiende kokospalmer og krystallklart vann, er du garantert en del av et ekte Stillehavsparadis her.

Resortet består av kun 19 bungalows (fales), fem av dem med utgang til stranden og fem av dem med utsikt til havet, i tillegg til to familieleiligheter. Frokost og tilgjengelige kajakker er inkludert i prisen.

Med bare et par skritt til stranda, et infinitybasseng og et spaområde, er Le Lagoto Resort & Spa det perfekte sted å koble av fra hverdagens stress. Nyt et tropisk coctail i bassengbaren mens solen går ned i horisonten. Lagoto betyr solnedgang på samoansk, og det er ikke uten grunn at resortet har fått sitt navn etter solnedgangen.

Resortets restaurant, Vailili, byr på både internasjonal og polynesisk mat tilberedt med lekre, friske og lokale råvarer. Ukentlig er det temakvelder i restauranten og gjestene får oppleve tradisjonell samoansk underholdning.

Le Lagoto Resort & Spa har også et rikt utvalg av aktiviteter, blant annet halv- og heldagsturer hvor du kan oppleve øyas historiske og kulturelle høydepunkter og flotte natur. Dive Savai’i, som ligger like overfor resortet, arrangerer dessuten snorkle- og dykketurer der du kan utforske det fantastiske undervannslivet med vakre koraller, nysgjerrige skilpadder og allverdens fargerike og tropiske fiskearter.

Le Lagoto Resort & Spa har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Sheraton Samoa Beach Resort

Sheraton Samoa Beach Resort

Bilder kommer!

Familiehygge eller romantikk, aktiv ferie eller bare maksimal avslapning? På Sheraton Samoa Beach Resort kan du få alt. Resorter er plassert på vestkyst av Upolus, og består av 133 rom og suiter med utsikt over det glitrende Stillehavet og de kritthvite strendene med svaiende palmer.

Resortets fasiliteter omfatter blant annet tennisbane, Kids Club, trenings- og spaområde og casino. Dessuten har Sheraton Samoa Beach Resort perfekte snokle- og fiskemuligheter og et utall av andre vannsportaktiviteter. Resortet tilbyr dessuten dykkerundervisning.

Restauranten Apolima Fale byr på velsmakende lokale og indiske retter med preg av det franske kjøkken. Hver fredag kan restaurantens gjester bli tilskuere til Fia Fia Showet, der dans, sang og ild utgjør de primære elementene.

Sheraton Samoa Beach Resort har også et bredt tilbud for bryllup og eller/bryllupsreise.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud