23 31 77 01 post@fijireiser.no
Jorden rundt på 25 dager

Jorden rundt på 25 dager

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. Fascinerende Tokyo, bobileventyr på New Zealand, den vakre storbyen Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til slutt filmbyen Los Angeles. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Reisen kan gjennomføres hele året, og man kan reise både øst- og vestover. I dette reiseforslaget reiser man østover.

Høydepunkter
 • Pulserende Tokyo
 • Kjenn på friheten i bobil på New Zealand
 • Sydney, regnet som en av verdens vakreste byer
 • Aitutaki-lagunen, Cook Islands
 • Stillehavskulturen på Cook Islands
 • Los Angeles, California
Oppfyll drømmen om å besøke en sydhavsøy. Foto: Sean Scott

Turen kombinerer Stillehav og storby. Foto: Three Loose Coconuts

Tokyo Imperial Palace.

Tokyo Imperial Palace.

Tokyo

Start turen med tre netter i byen som aldri sover – Tokyo. Akkurat det kan passe bra før man kommer inn i den lokale døgnrytmen. Studer den fascinerende kulturen og menneskene som bor der. Selvfølgelig må man prøve de lokale mattradisjonene, som for eksempel å spise sushi. Besøk Tsukiji, verdens største fiskemarked, det gamle buddhistiske tempelet i Asakusa, og ta turen opp i Tokyo Skytree eller Tokyo Tower for å se byen i fugleperspektiv. Vil man være i aktivitet er en guidet rundtur på sykkel er en annen fin måte å se byen på.

New Zealand

På New Zealand venter ti dager i bobil, slik at man har tid til å få med seg høydepunktene i dette spennende landet. Hent ut bobilen ved ankomst, og deretter ligger landeveien klar. Både Nord- og Sørøya har mange spennende steder og attraksjoner. Noen av høydepunktene er det termiske området rundt byen Rotorua, den ville naturen i Fiordland på Sørøya, prisbelønte vinområder, vakre nasjonalparker, vulkaner, varme kilder og isbreer som møter regnskogen. Høydepunktene står i kø hver dag!

Under oppholdet på New Zealand kan du blant annet besøke noen av landets prisbelønte vinområder.

Under oppholdet på New Zealand kan du blant annet besøke noen av landets prisbelønte vinområder.

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Foto: Destination NSW

Sydney

Ingen jorden rundt-reise er komplett uten et besøk i storbyen Sydney. Det er først når man står ved Operahuset i Sydney at man forstår hvor langt man har reist hjemmefra. Sydney har en fantastisk beliggenhet ved en av de vakreste naturlige havnene i verden. Nyt den avslappende atmosfæren, ta en tur på en av de ikoniske strendene og besøk byens dyrepark for å se kenguru og koala. Her er det mye å fylle dagene med, og tre netter kommer til å være over før man vet ordet av det.

Cookøyene

Etter drøyt to og en halv uke på farten er det deilig å lande på en avslappende stillehavsøy – der man med god samvittighet kan ta livet helt med ro. Snorkle i det turkisblå vannet, spis fersk sjømat, slapp av på stranden – og les boken du ikke har rukket å starte på enda. Oppholdet fordeles mellom hovedøya Rarotonga og den fantastiske atollen Aitutaki. Dette er sannsynligvis et av de vakreste stedene du noen gang kommer til å besøke.

Aitutaki på Cookøyene. Foto: Sean Scott

Aitutaki på Cookøyene. Foto: Sean Scott

Downtown Los Angeles. Foto: Sean Pavone

Downtown Los Angeles. Foto: Sean Pavone

Los Angeles

Etter avslappende dager på Cook Islands passer det fint med litt sightseeing i denne store metropolen. Gå i fotsporene til de verdensberømte stjernene i Hollywood og Beverly Hills. Er man glad i shopping har man alle muligheter til å fylle opp kofferten før hjemreise. Se solnedgangen på Santa Monica Beach, og avslutt en minneverdig reise med en bedre middag på en av byens mange gode restauranter.

Etter oppholdet i Los Angeles flyr man tilbake til Norge, med utallige nye minner og opplevelser man vil huske livet ut.

Kart

Tokyo

Sydney

Cookøyene

New Zealand

Los Angeles

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 42.000

Standard:

Turkode: 50116

Prisen inkluderer
 • Fly Oslo – Tokyo – Auckland – Sydney – Rarotonga – L.A. – Oslo i økonomiklasse
 • Innenriks fly Cook Islands
 • 3 netter på hotell i Tokyo
 • 10 dagers bobilleie med full forsikring
 • 3 netter på hotell i Sydney
 • 4 netter på hotell på Rarotonga, Cook Islands
 • 3 netter på hotell på Aitutaki, Cook Islands
 • Transport på Cook Islands
 • 2 netter på hotell i Los Angeles
 • Visum Australia

Fijireiser anbefaler

Overnatt på en vingård i New Zealand.

Maui Winery Havens

Overnatt med bobil på en vingård på New Zealand. Oppholdet inkluderer en kurv med friske lokale råvarer samt en flaske vin. Vi kan blant annet anbefale vingården Mercury Bay Estate som ligger vakkert til på Coromandel-halvøya.

Pa kjenner Rarotonga bedre enn de fleste. Foto: Jeff Vinicombe

Pa’s Cross Island Trek

Bli med Pa på en 4 timers vandretur gjennom Rarotongas indre, og lær om hvordan innbyggerne utnyttet plantene til medisin og mat.

Dette er turen for de som søker mer enn bare sol og badeliv. Transfer til/fra hotell og en lett lunsj er inkludert.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bora Bora, Moorea og Tahiti – 14 dager

Nå har du mulighet til å oppfylle den ultimate Stillehavsdrømmen. Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Reisen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale.

Dere flyr via London og Los Angeles til Papeete. Dere ankommer om morgenen lokal tid og sjekker inn på Intercontinental Resort Tahiti, som er et 4-stjerners resort som ligger i en tropisk hage ved en kritthvit strand. Her bor dere 3 netter i et Lagoon View Room, og frokost er inkludert. Resortet er et av de beste på Tahiti Nui.

Intercontinental Tahiti Resort

Intercontinental Tahiti Resort.

Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa

Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

Tahiti Nui er hovedøyen i Tahiti og her ligger hovedstaden Papeete idyllisk til. Byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden mot nord og vest. Under oppholdet på Tahiti Nui har vi inkludert en halvdagsutflukt der dere får oppleve øyens severdigheter, blant annet den vakre utsikten ved Taharaa View Point, samt det berømte Pointe Venus og den tropiske parken Vaipahi.

Etter oppholdet på Tahiti Nui går turen videre med innenriksfly til Moorea. Moorea er en usedvanlig naturskjønn øy med høye fjell, frodige ananasplantasjer, små landsbyer og vakre strender. Her bor dere 4 netter på Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa. Dette 5-stjerners resortet ligger virkelig flott til mellom to bukter, der grønne åser danner et vakkert bakteppe, og omkranses i tillegg av en stor og krystallklar lagune.

Vi har også inkludert en halvdagstur på Bora Bora, der dere blant annet får mate hai og rokker.

Dere drar tilbake til Tahiti Nui med innenriksfly, og derfra videre til Oslo via Los Angeles og London.

Hotel St. Regis Resort på Bora Bora

Hotel St. Regis Resort på Bora Bora.

Kart

Tahiti

Moorea

Bora Bora

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 67.500

Standard:

Turkode: 54256

Prisen inkluderer
 • Flyreise t/r på økonomiklasse
 • Fly mellom øyene
 • 3 netter på Tahiti inkl. frokost
 • 4 netter på Moorea inkl. frokost
 • 5 netter på Bora Bora inkl. frokost
 • 4WD Safari Tour Moorea
 • Shark & Ray Feeding Bora Bora
 • Transport til og fra hoteller
Prisen inkluderer ikke
 • City tax på EUR1,26 per person per natt. City tax betales lokalt til hotellet ved utsjekk.

Reisen kan justeres og utvides, og det er mulig å legge inn en forlenget stopp i Los Angeles.

Fijireiser anbefaler

Moorea 4WD Safari Tour

Bli med i en 4-hjulsdrevet bil til hjertet av Moorea. Høydepunktet er den flotte Paopao-dalen med sine store ananasplantasjer og besøk i landsbyen Papetoai. Turen avsluttes med et besøk på Moorea Fruit Juice Factory.

Bli med på en safaritur på Moorea. Foto: Tim McKenna

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Flere reiseforslag til Tahiti

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora - hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – for både førstegangsreisende og de som har vært der før.

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en reise både for de som reiser for første gang og for de som har vært der før.

Reisen starter i Oslo, og dere flyr via Los Angeles til Papeete. Dere ankommer om morgenen og sjekker inn på hotell Manava Suites Resort, et 3-stjerners resort på den nordvestlige delen av øyen i kort avstand til Papeete sentrum. Her bor dere 3 netter i et garden studio rom, og frokost er inkludert.

Tahiti Nui er hovedøyen i Tahiti og her ligger hovedstaden Papeete idyllisk til. Byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden mot nord og vest. Under oppholdet på Tahiti Nui har vi inkludert en halvdagsutflukt der dere får oppleve øyens severdigheter.

Hotel Manava Suites Resort på Tahiti. Foto: Tim McKenna

Hotel Manava Suites Resort på Tahiti. Foto: Tim McKenna

Hotel Moorea Pearl Resort & Spa

Hotel Moorea Pearl Resort & Spa

Etter oppholdet på Tahiti Nui går turen videre med innenriksfly til Moorea. Moorea er en usedvanlig naturskjønn øy med høye fjell, frodige ananasplantasjer, små landsbyer og vakre strender. Her bor dere 4 netter på Hotel Moorea Pearl Resort & Spa i en garden bungalow, og amerikansk frokost er inkludert. Dette 4-stjernes resortet er perfekt beliggende ved en lang hvit sandstrand med kort avstand til både havnen og flyplassen. Resortet har et omfattende underholdnings- og kultur program.

Også på Moorea har vi inkludert en halvdagstur, der dere blant annet får oppleve et vulkankrater, besøke plantasjer og en landbruksskole som produserer vanilje i stor skala. Turen avsluttes med den vakre utsikten ved Cook og Opunohu Bays.

Turen avsluttes på Bora Bora, som dere ankommer med fly fra Moorea. Bora Bora er et tropisk paradis med grønne palmer, kritthvite strender og turkisblått hav. Her bor dere 5 netter i en lagoon view bungalow på Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa. Amerikansk frokost er inkludert. Nyt livet og den polynesiske gjestfriheten på dette 4-stjerners resortet, beliggende på den lille øya Motu Tevairoa. Dette er et førsteklasses tropisk paradis, kun 15 minutter med båt fra Vaitape, som er den største byen på Bora Bora.

På heldagsturen Shark & Ray Lagoon Safari får dere muligheten til å mate haier og svømme blant fargerike tropiske fisk på korallrevet.

Dere flyr tilbake til Tahiti Nui, og videre via Los Angeles tilbake til Oslo.

Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Kart

Tahiti

Moorea

Bora Bora

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 47.900

Standard:

Prisen inkluderer
 • Flyreise t/r på økonomiklasse med Air Tahiti Nui
 • Flyskatter og avgifter
 • Transfer på Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora
 • Innenriksfly mellom øyene
 • 3 netter i Garden Studio på Hotel Manava Suite Resort, inkl. kontinental frokost
 • Heldagsutflukt på Tahiti Nui (Inner Island 4WD Safari)
 • 4 netter i Garden Bungalow på Hotel Moorea Pearl Resort & Spa, inkl. amerikansk frokost
 • Halvdagsutflukt på Moorea (Aito 4 WD Safari tour)
 • 5 netter i Lagoon View Bungalow på Hotel Bora Bora Pearl Resort & Spa, inkl. amerikansk frokost
 • Heldagsutflukt på Bora Bora (Shark & Ray Lagoon Safari)
Prisen inkluderer ikke
 • City tax på EUR1,26 per person per natt. City tax betales lokalt til hotellet ved utsjekk.

Reisen kan justeres og utvides, og det er mulig å legge inn en forlenget stopp i Los Angeles.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Flere reiseforslag til Tahiti

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Luksuriøse Tahiti

Bo på noen av de mest luksuriøse resortene på øyene Tahiti Nui og Moorea og i bungalow på påler i den turkisblå lagunen på Bora Bora.

Eventyrlige Tahiti

Denne reisen kombinerer hovedøya Tahiti Nui med øyene Rangiroa, Tikehau og Bora Bora - hvor du kommer tett på naturen og bor på idylliske resorter.

Klassiske Tahiti

Et prisgunstig reiseforslag som inneholder øyene Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – for både førstegangsreisende og de som har vært der før.

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å ha tilknyttning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London fly dere via Hong Kong til Nadi hvor dere blir hentet på flyplassen for en kort transfer til Hotel Novotel Fiji som ligger et par minutter unna flyplassen.

Hotel Novotel Fiji, som har 127 rom, er en 4 stjerners resort hvor man har klart å skape en fin balanse mellom det moderne og det tradisjonelle Fiji. Hotellet har en avslappende atmosfære med hyggelig personale. Her bor dere en natt i et Guest Room.

Dere tar ferje ut til øyene på Fiji. Foto: Chris McLennan

Dere tar ferje ut til øyene på Fiji. Foto: Chris McLennan

Nyt late dager på Viwa Island.

Nyt late dager på Viwa Island.

Neste morgen går dere ombord på transferbåten som tar dere til Viwa Island Resort. Båtturen til Viwa Island tar ca 2,5 timer. Viwa Island Resort er en boutique resort på en egen liten øy og hvor man kun tar imot voksne gjester. Resorten er designet for å smelte inn i de vakre omgivelsene og man kombinerer moderne komfort med tradisjonell Fijiansk inntrykk. Resorten består av 11 bures, alle plassert i vannkanten.

Øya omringes av et fargerikt korallrev så det er et fantastisk sted for dykking, fiske, snorkling og andre vannsporter. Strendene er hvite og vakre med et klart hav.

Etter fem netter i en Beachfront Deluxe på Viwa Island fortsetter dere med båt til Navutu Stars Resort. Navutu Stars Resort er en luksuriøs resort på øya Yaqeta med bare ni bures som alle ligger på stranden. Dette er en liten og intim resort. Her kan man virkelig nyte atmosfæren i vakre omgivelser. Resorten tar ikke imot barn under 12 år.

Dere tar båten tilbake til hovedøya etter seks netter i en Garden Bure på Navutu Stars Resort . Reisen tar ca 4 timer. Dere bor en natt på Hotel Novotel Fiji før dere starter hjemreisen til Oslo via Hong Kong og London.

Navutu Stars Resort.

Navutu Stars Resort.

Kart

Nadi

Viwa Island

Navutu Stars Resort

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 36.900

Standard:

Turkode: 43728

Prisen inkluderer
 • Fly t/r Fiji med Cathay Pacific og Fiji Airways.
 • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
 • 5 netter i Beachfront Deluxe på Viwa Island Resort, inkl. helpensjon.
 • 6 netter i Garden Bure på Navutu Stars Resort, inkl. helpensjon.
 • 1 natt i Guest Room på Novotel, Nadi.
 • All transfer på Fiji.

Reisen kan utvides.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Flere reiseforslag til Fiji

Australia, Fiji og Hong Kong

Dette reiseforslaget er en populær kombinasjon, med besøk i Melbourne og Sydney i Australia, avslappende dager på Fiji og storbyliv i Hong Kong.

Cruise og strandliv på Fiji

Dette fantastiske 8-dagerscruiset med Blue Lagoon Cruises kombinert med Castaway Island Resort viser deg det beste av Fiji.

Fijis perler

I dette reiseforslaget tar vi deg med til noen av de mest populære resortene i øygruppen Mamanucas på Fiji.

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øygruppen Yasawa på Fijis vestkyst. Nyt det fine været, de vakre sandstrendene og de vakre lagunene – et virkelig paradis.

Autentiske Fiji

Dette reiseforslaget tar deg med til den vakre øygruppen Yasawa på Fiji, med vakre sandstrender, turkisblå laguner og en svært imøtekommende befolkning.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Eksklusive Fiji

I dette reiseforslaget har vi inkludert noen av de beste resortene på Fiji, slik at dere får litt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Bryllupsreise til Cookøyene

Bryllupsreise til Cookøyene

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Los Angeles til Rarotonga, hvor dere blir hentet på flyplassen og kjørt til Little Polynesian. Dette er et luksuriøst boutique resort ved en vakker kritthvit strand, og her skal dere bo 5 netter i en overbeach are.

Little Polynesian Resort på Rarotonga.

Little Polynesian Resort på Rarotonga.

Lagunen på Aitutaki. Foto: Chris McLennan

Lagunen på Aitutaki. Foto: Chris McLennan

Inkludert i prisen er en halvdags safari på Rarotonga i 4WD med guide, som tar dere med inn i skogene og opp i høyden til noen enestående utsiktspunkter. Etter oppholdet Little Polynesian blir dere kjørt til flyplassen for en 50 minutters flytur til Aitutaki.

Her blir dere hentet på flyplassen og kjørt til Pacific Resort Aitutaki, det mest luksuriøse resortet på Cook Islands og et av de beste i hele Stillehavet. På rommet venter en flaske vin og friske blomster. Dere bor 7 netter i en beachfront bungalow.

Et Honeymoon Cruise rundt i den store og vakre lagunen på Aitutaki, er også nkludert i prisen. Dette er en opplevelse for livet. En privat piknik lunsj med sjampanje, snorkelutstyr m.m. er inkludert.

Etter oppholdet på Aitutaki returnerer dere til Rarotonga for hjemreisen. Dere flyr fra Cookøyene via Los Angeles og London tilbake til Oslo med SAS og Air New Zealand.

Pacific Resort Aitutaki.

Pacific Resort Aitutaki.

Kart

Aitutaki

Rarotonga

Reisefakta

Pris

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 39.500

Standard:

Prisen inkluderer
 • All flytransport i økonomiklasse iht. program
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 5 netter i Overbeach Are på Little Polynesian på Rarotonga
 • Raro Safari 4WD Inland Tour
 • 7 netter i Beachfront Bungalow på Pacific Resort på Aitutaki
 • Honeymoon Bonus; gratis oppgradering på Pacific Resort hvis ledig kapasitet
 • Honeymoon Cruise på Aitutaki
 • Transfer til/fra flyplassene

Reisen kan utvides. Stopp i Los Angeles, New Zealand og Hong Kong mulig.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Flere reiseforslag til Cookøyene

Jorden rundt på 25 dager

Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. På 25 dager får du en tur fullspekket med opplevelser og høydepunkter.

Idylliske Cookøyene

Dette prisvennlige reiseforslaget inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøyene på Cookøyene.

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Øyhopping i Stillehavet

Dette reiseforslaget består av flyreise til flere av øyrikene i Stillehavet, i tillegg til New Zealand.

Luksuriøse Cookøyene

I dette reiseforslag har vi inkludert to av de beste resortene på Cookøyene. Oppholdet fordeles mellom øyene Rarotonga og Aitutaki.

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Besøk Rarotonga og Aitutaki, samt noen dager på Atiu – en liten men svært vakker øy som kanskje er Cookøyenes best bevarte hemmelighet.

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link