23 31 77 01 post@fijireiser.no

Iririki Island Resort

Iririki Island Resort

Bilder kommer

Iririki Island Resort ligger på sin egen private øy Iririki, kun få minutter med båt fra hovedstaden Port Vila. I de herlige omgivelsene får gestene en liten bit av paradis.

Her får du et stort utvalgt av overnattingsmuligheter; overwater bungalows, rom like ved bassenget eller rom med utsikt over det glinsende azurblå Stillehavet. Resorter tilbyr en rekke ulike aktiviteter, og har til og med en stort utvalg av spisemuligheter, noe som gjør resortet til et ideelt sted for alle type gjester.

Det imøtekommende personalet på Iririki Island Resort hjelper deg å arrangere ulike utflukter rundt på øya og til noe av naboøyene. Resortet har et stort aktivitetsprogram, hvor alle dagene i uka er pakket med spennende turer som kajakksafari, fotturer, utflukt til det lokale markedet, tennis, standfotball og -volleyball, dykkerintroduksjon og mye mer.

Foretrekker du å bli på resortet, kan du blant annet oppleve ulike kulturelle innslag, eksempelvis kan du nyte et lekkert måltid mens lokale kunstnere fremfører tradisjonell sang og dans. Noen av resortets andre fasiliteter er spa, treningssenter, basseng og casino. Stedet tilbyr også barnepass og egne barneaktiviteter.

Drømmer dere om et Stillehavsbryllup eller en magisk bryllupsreise, tilbyr Iririki Island Resort også dette.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Sunset Bungalows

Sunset Bungalows

Bilder kommer

Sunset Bungalows er et sjarmerende boutique resort i tropiske omgivelser på øya Etafe ved den idylliske Emten Lagoon. Resortet har bare 19 bungalows, enten beliggende helt nede ved vannet eller med utsikt over vannet. Er du på utkikk etter ultimat avslapning eller en romantisk getaway er Sunset Bungalows det perfekte valg.

Hvis du ønsker å gjøre noe annet enn å slappe av på stranden eller ved resortets badebasseng med fossefall, kan du låne gratis snorkleutstyr og kajakker og utforske den vakre lagunen som bare ligger noen få meter unna hotellet.

Resortets restaurant, Ate, er plassert over vannet og byr på eksotiske matopplevelser både inne og ute.

Sunset Bungalows har sitt eget kapell for bryllup. Her kan dere vies i tropiske omgivelser, og resortet lover dere en magisk og uforglemmelig dag.

Det er 18 års aldersgrense på resortet.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Breaka’s Beach Resort

Breaka’s Beach Resort

Bilder kommer

På Etafes sørkyst ligger Breakas Beach Resort. “Feet in the sand beach holiday”, det er slik stedet beskriver seg selv, og det med rette. På stranden ligger både det fortryllende infinitybassenget, resortets resaurant med bord plassert helt nede ved vannkanten, og ikke minst er mange av resortets beach front farens kun få skritt fra det azurblå Stillehavet. Resortet byr på romantikk, avslapping og nytelse for voksne.

På Breakas Beach Resort bestemmer du selv om du vil gi deg hen til total avslapning på den idylliske stranden, i en hengekøye, ved bassenget eller med en av resortets mange spabehandlinger.

Med et et spennende utvalg av aktiviteter, får du også mulighet til å utforske området rundt resortet. Flyt gjennon jungelen på en Fun Tube, få en rideleksjon som delvis foregår i vannet eller opplev uforglemmelig utsikt over Stillehavsparadiset med en helikoptertur. Dere kan også dra på dagscruise med innlagt tid til å svømme, snorkle, og hvis dere er heldige, se delfiner.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Erakor Island Resort & Spa

Erakor Island Resort & Spa

I dette lille paradiset ønskes alle velkommen til tradisjonell kultur og enestående Stillehavsidyll. Erakor Island Resort & Spa finner du på en egen liten bounty-øy – Erakor Island – utenfor Etafes sørkyst og ikke langt fra Port Vila. Transfers arrangeres enkelt til øya.

Aktiviteter er det mange av på Erakor Island Resort & Spa. Med hjelp fra det dyktige vannsportteamet kan du som gjest låne snorkleutstyr, kajakker og paddleboards. Du kan også lære om melanesiske skikker og til og med prøve noen av dem selv, som for eksempel tradisjonell kurvfletting, matlaging på sten og høsting av kokosnøtter. Dessuten kan resortets gjester glede seg til å oppleve et tradisjonell fireshow utført av lokalbefolkningen.

Resortets bungalows er spredt over det meste av den lille øya og gir gode muligheter for privatliv. Dere kan blant annet velge å bo i en bungalow omgitt av tropiske planter, i familievillaer helt nede ved vannet, i en adskilt honeymoonvilla eller i et romslig beach house med egen privat strand.

Hvis dere er en større gruppe eller selskap kan man til og med leie hele øya! Tenk deg et helt privat og magisk bryllup med bare deres familie og venner tilstede på paradisøya!

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Bilder kommer

Warwick Le Lagon Resort and Spa er et lekkert resort med en rik historie og et omfattende overnattingstilbud. Med en perfekt beliggenhet på sørkysten av Etafe, ikke langt fra Port Vila og den vakre Erakor bukten, er du sikret avslapning, hvite sandstrender, azurblått hav og i tillegg til muligheten til å utforske det naturskjønne området både over og under vann.

Du kan velge å bo i de eksotiske hagene, i en villa med havutsikt, i en suite med egen privat basseng, eller hva med å bo på resortets egne lille øy i deres Island suites?

Både på og utenfor resortet er det en mengde aktiviteter å velge mellom for både store og små. Resortets egne fasiliteter omfatter blant annet tennisbane, flere bassenger, golfbane, treningssenter, kano- og kajakkutleie, snorkling, windsurfing og spa.

Listen fortsetter, så her får du garantert en innholdsrik ferie. Dessuten er det egen barneklubb hvor de små kan spille playstation, se film, lære og lage mat og mye mer. Blant andre aktiviteter Warwick Le Lagon Resort and Spa tilbyr, er adskillige kulturelle show som Tribal Survival Night, fire shows, danseforestillinger, seileleksjoner og smykkeverksted.

Warwick Le Lagon Resort and Spa har også et bredt utvalgt av restauranter og barer som tilbyr appetittvennlige opplevelser for enhver smak.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud