23 31 77 01 post@fijireiser.no
Fafa Island Resort

Fafa Island Resort

Fafa island Resort

Det perfekte valget for dem som søker fred og ro, øde strender og glassklart hav. Fafa Island Resort ligger på en egen øy ca. 30 minutter fra hovedstaden Nuku’alofa.

Dette er et tropisk sydhavsparadis hvor det eneste som er varmere enn solen, er smilene fra besøkende og fastboende.

Resortet består av bare 13 bungalower, eller fales som de kalles lokalt. Alle har utsikt mot stranden som bare ligger noen små skritt unna. Bungalowene er bygget i tradisjonell stil av lokale materialer, og de ligger et stykke fra hverandre. Her kan du forvente et enestående opphold, med utsøkt service og måltider tilberedt av lokale råvarer med fokus på det rike livet i sjøen.

Det er ikke svømmebasseng på Fafa Island Resort, men med en stor lagune beskyttet av korallrevet utenfor er det heller ikke nødvendig. I det krystallklare vannet kan man svømme trygt rundt og betrakte livet under vann, om man da ikke heller ønsker å slappe av i solen på den kritthvite stranden.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, selvsagt med fokus på livet i sjøen – kajakker, snorkling og seilbåter. I tillegg arrangeres det daglig turer til små ubebodde øyer og til korallrevet.

Oversiktsbilde over Les Tipaniers.

Fafa Island Resort på Tonga.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Waterfront Lodge

Waterfront Lodge

Bilder kommer!

Dette koselige hotellet i ligger ved havnen i Tongas hovedstad Nuku’alofa, bare 20 minutters gåtur fra sentrum.

Hotellet byr på nydelig utsikt over havet, og det imøtekommende personalet sørger for den hjemmekoselige følelsen. Hotellet passer perfekt for en overnatting eller flere på din vei til eller fra Tongas vakre øyer.

Hotellet, som er bygget i kolonial stil, har kun 8 rom, og ønsker alle gjester over 10 år velkommen. Alle rommene er romslige og har sin egen private veranda. Fra tid til annen er det egne kunstutstillinger på hotellet, der kunstnere fra Stillehavsøyene viser fram sine verk.

Hotellpersonalet er behjelpelige med å organisere sightseeingturer og aktiviteter som hvalsafari, snorkling og dykking i grotter. Tar du den korte spaserturen til I Nuku’alofa sentrum er det nok å ta seg til, her er det severdigheter, butikker, markeder og restauranter i fleng. Og i umiddelbar nærhet til hotellet er fergeterminalen med båtavganger til de nærliggende øyene.

På hotellet finner du en meget populær restaurant som serverer både retter fra Tonga og internasjonal mat. Blant spesialitetene er fersk sjømat og tunfisk med kokosnøttkrem. Frokost medfølger i prisen.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Royal Sunset Island Resort

Royal Sunset Island Resort

Bilder kommer!

Royal Sunset Island Resort ligger idyllisk til på Atata-øya, 7 nautiske mil fra hovedøya Tongatapu. På dette avslappede stedet beliggende i en 32 dekar stor hage, er du langt unna enhver turiststrøm.

Resortet består av 26 bungalower som alle ligger langs stranden. Du har utsikt enten til den vakre lagunen, den tropiske hagen eller det krystallklare havet.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud. Her kan du prøve deg på dykking, snorkling, brettseiling, sportsfiske og kajakkpadling. Resortet har også daglige gratisturer til landsbyen på øya. På resortet kan du i tillegg nyte en deilig massasje, slappe av på stranden og ved bassenget, eller holde deg i aktivitet på sandvolley- eller tennisbanen.

På resortets egen restaurant blir du vitne til den nydelige solnedgangen mens du nyter internasjonal og polynesisk mat. Lokale musikere og dansere underholder gjestene på enkelte dager.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud