23 31 77 01 post@fijireiser.no

Drehu Village Hotel

Drehu Village Hotel

Bilder kommer

På øyen Lifou, den største av Loyalty Islands-øyene i gåavstand til hovedbyen Wé i Chateaubriand bukten, ligger det hyggelige og ny-renoverte Drehu Village Hotel.

Med sine 28 bungalows og 2 suiter beliggende helt nede ved den kritthvite sandstranden og det azurblå Stillehavet, har dette hotellet den perfekte plassering for total avslapning og utforskning av området.

Lifou er kjent for å ha en avslappende atmosfære og det franskmelanesiske kulturen er mer utpreget her enn andre steder i Ny-Caledonia.

Foruten den vakre stranden har du adgang til hotellets svømmebasseng, snorkleutstyr, kajakker, bordtennis og utleiesykler. Dessuten kan hotellets imøtekommende personale hjelpe med å organisere guidede utflukter rundt på øya samt fiske- og dykketurer.

Gå ikke glipp av soloppgangen under ditt opphold på Drehu Village Hotel, gjerne mens du nyter den deilige frokosten i hotellets egen restaurant.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Hotel Paradis D’Ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea

Bilder kommer

Hotel Paradis D’Ouvea ligger på den lille paradisøya Oueva, som er den minste av Loyalty Island øyene. Hotellet lever i stor grad opp til navnet, for denne beliggenheten er virkelig som å være i et sant paradis.

Som gjest her vil du ha utsikt over det vakre, krystallklare Stillehavet uansett hvor du snur deg, for hotellet ligger på en tynn landstripe med havet på begge sider. Hotellet består av 34 bungalows. 6 av disse ligger direkte på den kritthvite sandstranden og er utstyrt med blant annet spabad. Med andre ord, du kan våkne opp, gå et par skritt og ta morgenbadet i Stillehavet uten engang å anstrenge deg. På toppen av alt dette, er Ouvea lagunen på UNESCOs verdensarvliste og Mouli stranden er regnet som en av verdens vakreste strender.

På Hotel Paradis D’Ouvea er du langt vekk fra hverdagens stress, så hvis du er ute etter en ferie med kritthvite sandstrender i verdensklasse, azurblått hav, svaiende palmer og total avslapning, er dette det perfekte sted for deg.

Bortsett fra lange, fredelige spaserturer i vannkanten langs de endeløse strendene og massevis av soling og bading, får du også noen fantastiske snorkleopplevelser i det klare, turkisblå vannet, samt muligheten til å utforske de enestående lagunene i båt.

Hotel Paradis D’Ouvea tilbyr i tillegg utflukter rundt øya og leie av mountainbikes eller bil.

Hotellet har to restauranter som begge byr på velsmakende spesialiteter fra det kaledoniske kjøkkenet.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud