23 31 77 01 post@fijireiser.no

Le Meridien Ile des Pins

Le Meridien Ile des Pins

Bilder kommer

På øya Ile des Pins, sør for Ny-Caledonias største øy, ligger denne perlen av et boutique-resort. Le Meridien Ile des Pins består av 48 eksklusive rom og bungalows. Omgitt av palmer, kritthvite strender, krystallklart vann og ikke mins korallrevet New Caledonia Barrier Reef, som du finner på UNESCOs liste, har resortet en perfekt, idyllisk beliggenhet.

Alle vil føle seg hjemme på New Caledonia Barrier Reef som byr på romantikk for par, aktiviteter og utflukter for den eventyrlystne og familieaktiviteter for barnefamiliene.

På resortet kan du nyte en avslappende spabehandling, mens aktiviteter på resortet omfatter blant annet veving med kokospalmeblader og matlagingskurs. Andre aktiviteter omfatter seilturer, fotturer, dykking, snorkling og svømming med skilpadder.

La Pirogue Restaurant tilbyr lekre måltider inspirert av det franske og melanesiske kjøkken. La freden senke seg mens du koser deg med et friskt måltid og nyter utsikten over stranden og Stillehavets bølger.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Oure Tera Beach Resort

Oure Tera Beach Resort

Bilder kommer

På den vakre paradisøya Ile des Pines i Ny-Caledonia, finner vi Oure Tera Beach Resort perfekt beliggende ved Kanumera Bay, som er utnevnt til en av verdens 10 fineste strender.

Resortet består av 30 romslige bungalows bygget i tradisjonell melanesisk stil og tilpasset den eksotiske naturen rundt. Du kan velge å bo helt nede ved den kritthvite sandstranden eller i en bungalow i resortets flotte, tropiske hage. Uansett hva du velger er stranden og det krystallklare vannet bare et steinkast unna.

Som gjest ved Oure Tera Beach Resort har du tilgang til snorkleutstyr, kanoer og bordtennis, og som en bonus – muligheten til å se delfiner og dygonger (som er i familie med sjøkyr).

Hvis du ønsker å leie bil for å utforske øya eller har ønske om andre aktiviteter, hjelper personalet deg gladelig med dette.

I restauranten Kanumera kan du nyte fersk fisk og skalldyr, og den populære Ile des Pines hummeren er et must.

Resortet kan også være behjelpelige med å arrangere ditt drømmebryllup!

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud