23 31 77 01 post@fijireiser.no

Coral Quays Fish & Dive Resort

Coral Quays Fish & Dive Resort

Bilder kommer!

På den sørlige delen av Espiritu Santo ved Sand Michel Bay finner man Coral Quays Fish & Dive Resort, et familiedrevet resort bestående av 18 romslige og koselige bungalows omgitt av tropisk regnskog og vakre blomstrer.

Her er alle velkomne, og det er mye å ta seg til i dette naturskjønne området. Ta på snorkelen og svøm blant fargerike fisker og koraller, eller lån en kajakk og ta en tur ned elven og se hvordan de lokale bor og lever. Resortet kan blant annet by på Around Island Tour-seilturer og spennende dykkermuligheter med resortets dyktige instruktører. Et must når du besøker Espiritu Santo er et dykk til SS President Coolidge, et av verdens største skipsvrak.

På Raintree Restaurant kan du nyte lekre måltider bestående av fersk fisk og skalldyr, økologisk kjøtt, friske grønnsaker og frukt. Kontinental frokost er inkludert i oppholdet. En gang i måneden tilbereder også kokken resortets populære karribufett med lekre lokale karriretter. Husk å booke bord!

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Aore Island Resort

Aore Island Resort

Bilder kommer

Dette sjarmerende familiedrevne boutique resortet ligger på øya Aure like sør for hovedøya Espiritu Santo i Venuatu. Omgitt av uberørt natur og med utsikt over det azurblå havet, får gjestene ved Aore Island Resort en helt spesiell opplevelse.

Resortet ønsker både familier, grupper, par og enkeltpersoner velkommen. Her er du langt unna hverdagen hjemme samtidig som det imøtekommende personalet gir deg den hjemmekoselige følelsen.

Resortets bungalows ligger spredt på området, noen helt nede ved strandkanten, andre omgitt av tropiske blomster og planter.

Aore Island Resort er også det perfekte utgangspunkt for å utforske den vakre naturen på både Aure og naboøya Santo. De ansatte på resortet hjelper gladelig til med å arrangere ulike aktiviteter som fotturer, rideturer, utflukter til lokale landsbyer og kanoturer. Dessuten samarbeider Aore Island Resort med dyktige lokale dykkeroperatører, og her er det virkelig flotte forhold for dykking og snorkling.

Etter en dag fylt med aktiviteter eller avslapning på stranden, kan man la seg skjemme bort med en deilig massasje på The Aore Day Spa.

På resortets restaurant kan du kose deg med innbydende lokale og internasjonale retter mens du nyter utsikten over vannet. Og på Island NIghts, blir opplevelsen ledsaget av opptredener av lokale dansere og musikere.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Bokissa Private Island Resort

Bokissa Private Island Resort

Bilder kommer

På vestkysten av den lille øye Bokissa, mellom øyene Aure og Tatuba ligger Bokissa Private Island Resort, en liten sjarmerende perle midt i paradis. Vil du har ro, avslapning, natur og fantastiske strand- og badeforhold, er dette det perfekte stedet for deg. Hit kommer du deg enkelt, transferservice er inkludert i oppholdet.

Resortets bungalows ligger nede ved vannet og er avskjermet fra hverandre, så her har dere god mulighet til å trekke dere tilbake og oppleve den komplette nytelsen av et isolert Stillehavsparadis. Flere av bungalowene er dessuten tilpasset familier.

Bokissa Private Island Resort har en rekke spennende aktiviteter å by på, blant annet kan du legge ut på kajakktur langs vannveiene som snor seg uberørt gjennom regnskogene. Eller hva med å oppleve den treklatrende kokoskrabben (også kalt palmetyven) som blir opp til en meter i bredden?

Resortet kan også by på fantastiske dykke- og snorkemuligheter. Her kan du oppleve havets rike dyreliv og se blant annet havskilpadder, revhaier og dygonger. Det er ikke uten grunn at undervannsfotografer fra hele verden strømmer til Bokissa året rundt.

Resortet har egne tilbud for bryllup og/eller bryllupsreiser.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud