23 31 77 01 post@fijireiser.no

Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

5-stjernerscruise med Paul Gauguin Cruises

Cruisets varighet: 11 netter / 12 dager

Dette 11-netters cruiset viser deg Stillehavets mangfoldige og vakre landskap. Fra Aitutakis lavtliggende øyer til de spisse toppene og dype dalene på fruktbare Rarotonga.

Sistnevnte ble bare kalt ”paradis” av de første europeiske oppdagelsesreisende. Fortsett til Selskapsøyene der Stillehavsperlene Bora Bora, Taha’a, Huahine og Moorea venter.

Forsøk deg på paddleboard fra skipets marina. Foto: Roger Paperno
Motu Mohana. Foto: tim-mckenna.com
Høydepunkter
 • Aitutaki – hjem til en av verdens mest spektakulære laguner.
 • Tilbring en avslappende dag på Motu Mahana – vår private øy der hvite sandstrender, svaiende palmetrær, en flytende bar, drinker som serveres i kokosnøtter og en herlig grillunsj venter.
 • Sjøen rundt Moorea har et utrolig mangfoldig marineliv. Svøm med havskilpadder og fargerike fiskestimer.
 • Tilbring tid på vår egen private strand på Bora Bora som har fantastisk utsikt mot Mount Otemanu. Her er snorkling, kajakk, standup paddleboard og volleyball noen av aktivitetene.

Les mer om skipet, fasilitetene, bespisning og hva som er inkludert her.

Seilingsprogram

DagSted / øy
1
Avgang Papeete
2
Huahine
3
Til sjøs
4Aitutaki
5
Rarotonga
6
Til sjøs
7-8
Bora Bora
9
Taha’a (Motu Mahana)
10-11
Moorea
12
Ankomst Papeete
Wind Spirit. Foto: Windstar Cruises

Dagsprogram

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti

Øyene i Fransk Polynesia er en nydelig samling av vulkanske atoller som strekker seg over det mektige Stillehavet. Reisen starter på Tahiti, som er den største av de 118 øyene. Utforsk de kulinariske fristelsene, nattelivet og gjør unna litt shopping i hovedstaden Papeete før du stiger ombord på skipet.

Dag 2 – Huahine, Selskapsøyene

Huahine er kjent som ”The Garden Island”. Øyas frodige regnskog og dramatiske terreng omfavner hellige steder og legendariske landemerker, som er blant de best bevarte arkeologiske områdene i Fransk Polynesia. Du kan også tilbringe tiden i den store lagunen, der du kan utforske livet under vann eller ha en deilig piknik på stranden.

Dag 3 – Til sjøs

Bruk dagen til å nye den uformelle polynesiske atmosfæren ombord på m/s Paul Gauguin. Delta på et foredrag med en av våre spesielt inviterte gjester, for deretter å nyte et utsøkt franskinspirert måltid på L’Etoile.

Dag 4 – Aitutaki, Cookøyene

Aitutaki er utvilsomt en av de vakreste øyene i Stillehavet, mye takket være den store lagunen som beskyttes av korallrevet som omkranser øya. Se øyas skjønnhet med egne øyne på et avslappende strandbesøk. Ta også turen inn til landsbyen Arutanga, der man finner Cookøyenes eldste kirke fra 1829.

Dag 5 – Rarotonga, Cookøyene

Rarotonga er den mest kuperte av alle Cookøyene, og vi anbefaler å bruke tiden her på å utforske øyas naturlige skjønnhet. Snorkle i Muri Lagoon, vandre i frodige Takitumi Convervation Area eller utforsk øya med naturguiden Pa, som kjenner øya bedre enn de fleste.

Dag 6 – Til sjøs

Det mangler ikke på muligheter for avkobling og underholdning ombord. Nyt utsøkte måltider, ta en spabehandling og se solnedgangen fra en sjeselong på dekk.

Dag 7 og 8 – Bora Bora, Selskapsøyene

For mange er det en livslang drøm å besøke fantastiske Bora Bora. Med to fulle dager til rådighet er det nok tid til å utforske hvite sandstrender, frodige fjelltopper, fargerike korallrev og romantiske laguner. Opplev øyas naturlige skjønnhet på en snorkleutflukt, se solnedgangen fra en jetbåt eller se øya høyt oppe fra et helikopter. Du kan også tilbringe tid på vår private strand som tilbyr volleyball, snorkling, kajakk og standup paddleboard.

Dag 9 – Taha’a (Motu Mahana), Selskapsøyene

Dra på en av våre valgfrie utflukter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vår egen private øy. Her kan du svømme, snorke og padle kajakk, eller bare slappe på stranden med noe kaldt å drikke fra vår flytende bar. Skipets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og demonstrere tradisjonelt polynesisk håndverk.

Dag 10 og 11 – Moorea, Selskapsøyene

Fargerike Moorea er neste stopp og her tilbringes to dager. Moorea har alt fra ferske eksotiske frukter og blomster, til en turkisblå lagune, spektakulære fjell og palmekledde strender. Handle lokalt kunsthåndverk, dra på ekspedisjon for å se delfiner eller prøvesmak lokal ananas, som er de mest utsøkte i hele Fransk Polynesia!

Dag 12 – Papeete, Tahiti

Tahitis hovedstad Papeete ønsker deg velkommen tilbake. Hvis du ikke vil reise hjem riktig enda kan du tilbringe noen ekstra dager her for å utforske resorter, spa, restauranter, uteliv og shopping.

Les mer om skipet, fasilitetene, bespisning og hva som er inkludert her.

Seilingsdatoer og priser

Priser

Priser per person når to reiser sammen:

F port Hole – fra kr. 61.000 per person
E Window State Room – fra kr. 67.950 per person
D Balcony State Room – fra kr. 83.950 per person
C Balcony State Room – fra kr. 85.450 per person
B Veranda State Room – fra kr. 102.450 per person
Veranda Suite – fra kr. 122.450 per person
GS Grand Suite – fra kr. 157.950 per person
Owner Suite – fra kr. 163.950 per person

Prisene inkluderer:

 • Fly t/r Oslo-Papeete i økonomiklasse
 • 2 netter på Intercontinental Tahiti Resort
 • 10-netters cruise til Cookøyene og Selskapsøyene i valgt lugarkategori.
  Se hva cruiset inkluderer her.

Bookingkode: 59602

Seilingsdatoer i 2018
 • 6.januar 2018
 • 24.februar 2018
 • 26.mai 2018
 • 7.juli 2018
 • 8.september 2018
 • 17.november 2018

Alle avreisedatoer er fra Papeete.

Seilingsdatoer i 2019
 • 9.mars 2019
 • 15.juni 2019
 • 3.august 2019
 • 2.november 2019

Alle avreisedatoer er fra Papeete.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud

Bildegalleri