23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

Få et tilbud

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

Cruise:

Mellom-Amerikas håndplukkede havner

}

10 dager (kun cruise: 7 netter/8 dager)

Avreise/ankomst: Colón, Panama/Puerto Caldera, Costa Rica

Avreise på utvalgte datoer. Kontakt oss for mer informasjon.

Fra kr. 47.500 per person når to reiser sammen (inkl. fly t/r Oslo m.m.)

Seilingsprogram

På dette cruiset lever du ut bucket list-drømmen. Fra den konstruerte og fascinerende Panamakanalen til det eksotiske Costa Rica, via regnskogens fossefall, ville mangroveskoger og tropisk øyliv. Bli med til jordbærstedene du ellers måtte ha brukt flere måneder på å oppleve.

Har du noensinne drømt om å ta snarveien fra Stillehavet til det karibiske hav, er dette cruiset for deg. Du starter i Colón, snirkler deg gjennom Panamakanalen og ender opp i Costa Rica som er kjent for sin enestående natur og rike dyreliv. Apekattene, dovendyrene og toucanene ser deg lenge før du ser dem. En vandring i nasjonalparken Manuel Antonio på jakt etter vakre strender og spennende dyreliv glemmer du aldri, og i Quepos svever du over jungelens tretopper i zipline. Videre krydrer du reisen med et dypdykk i Golfo Dulce, en av verdens mest intense regnskoger. Klyp deg i armen! Dette cruiset gjør drømmen til virkelighet.

Dag 1 - Colón, Panama
Utforsk de indre strukturene av Panamakanalen, som er en av verdens viktigste kanaler. Gå heller ikke glipp av et besøk til Emberaindianerne som bor på tradisjonelt vis i jungelen, eller ta en svevende tur med lufttrikk over regnskogens tretopper.
Dag 2 - Panamakanalen
Drøye sju mil skiller det rolige Stillehavet fra det glitrende karibiske havet. Panamakanalen er snarveien som frakter deg fra ett verdenshav til et annet via tre sluser som hever og senker fartøyet 25 meter totalt. Din reise gjennom kanalen skjer på dagtid, slik at du kan nyte utsikten underveis, og du vil også kunne lytte til ekspertuttalelser ombord slik at du får mest mulig ut av denne drømmeopplevelsen.
Dag 2-3 - Balboa/Fuerte Amador, Panama
Balboa/Fuerte Amador ble etablert i 1519, og er en av inngangene til Panamakanalen fra Stillehavets side. I 2012 ble Balboa rangert som Latin-Amerikas største containerhavn. Balboa ligger i nærheten av Panama City, og høydepunkter inkluderer hus fra kolonitiden, administrasjonsbygget og minnesmerket over Goethal som hedrer hans innsats i konstruksjonen av Panamakanalen. Gå heller ikke glipp av det lokale markedet som selger lokalt håndverk basert på Panamas solide kulturtradisjoner.
Dag 4 - Til havs
Nyt utsikten langs Panamas vestkyst på vei til øyparadiset Isla Parida.
Dag 5 - Isla Parida, Panama
Isla Parida ligger i et naturreservat som består av femti øyer og er en del av Chiriqui Marine National Park. Vakre Isla Parida har spektakulære, kritthvite strender, og en av dem er nesten firehundre meter lang. Det krystallklare vannet har en temperatur på 27 grader hele året rundt, og er fullt av tropisk undervannsliv. Øya er frodig, og både teak-, mahogny- og eucalyptustrær vokser vilt, i tillegg til et rikt utvalg frukttrær som bærer bananer, mango og kokosnøtter.

Gled deg til et av cruisets absolutte høydepunkter, som er Windstars eget strandparty der vi griller og nyter utsikten over det majestetiske Stillehavet.

Dag 6 - Puerto Jimenez (Golfo Dulce), Costa Rica
Se for deg tykt bladverk fra Juratiden som vokser ned bratte skråninger helt ned til havet. Ekkoet fra apenes skrik treffer trommehinnen mens du beundrer villorkidéene som klamrer seg til jungelens trestammer. Velkommen til Golfo Dulce, som kan skryte av Costa Ricas mest varierte biologiske mangfold. Her er både jungelen og havet smekkfullt av dyreliv! Utforsk kanalene i kajakk på jakt etter sommerfugler og navlesvin, samtidig som Nord-Amerikas rikeste fugleliv svever over hodet ditt.
Dag 7 - Quepos, Costa Rica
Quepos var tidligere kjent som hovedsete for lokal bananeksport, men i dag er det din base for et spennende regnskogeventyr. Du kan vandre på stier som snirkler seg opp til imponerende fossefall, eller ta en ridetur til et naturlige jungelbasseng. Du kan også ta en flåteferd gjennom mangroveskogen på besøk hos apekattene, krokodillene og hegrene som bor der. Ønsker du en enklere aktivitet, frister nasjonalparken Manuel Antonio med vakre strender, enkle ruter og rikelig med dyreliv.
Dag 8 - Puerto Caldera, Costa Rica
Unn deg et dypdykk i Costa Ricas utrolige biologiske mangfold ved å delta på utflukt til innlandet. Vi legger ut på ekspedisjon til Monteverde Cloud Forest, hvor 300 år gamle trær og orkidéer danner en spektakulær kulisse for fargerike quetzalfugler, tapirer, aper, dovendyr og resten av regnskogens beboere. Eller du kan sette kursen til Tortuguero nasjonalpark, et av Costa Ricas mest avsidesliggende steder. Tortugero er kjent som førstevalget til de utrydningstruede grønne skilpaddene når de skal legge egg.
Reiserute Mellom-Amerikas håndplukkede havner.

Klikk på kartet for å se en større versjon.

Panamakanalen.

Gjennom slusene i Panamakanalen.

Skipet

Wind Star er en slank, 4-masters seilyacht med plass til 148 gjester og et mannskap på 101 personer. Med sine fire dekk og smarte planløsning er skipet så intimt at man får følelsen av å være på en privat yacht.

Det finnes to lugartyper ombord, stateroom og owner’s suite, og begge har vinduer med sjøutsikt. Alle lugartypene holder en meget høy standard med fasiliteter som blant annet en queen size dobbeltseng, flatskjerm med dvd-spiller, Bose SoundDock høyttalere, fullt utstyrt minibar, L’Occitane baderomsprodukter, friske blomster, fersk frukt, badekåpe og tøfler. Owner’s suitene har i tillegg sittegruppe og spiseplass.

Fasiliteter ombord inkluderer blant annet: lounge, basseng og boblebad, soldekk, spa, bibliotek, casino og to restauranter.

Cruiset har et bredt utvalg av utflukter på hvert sted dere ankrer opp (mot tillegg). Kontakt oss for program.

Wind Star utenfor Quepos.

Wind Star utenfor Quepos.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inkludert 24 timers room-service
 • All alkoholfri drikke
 • Velkomst cocktail
 • All underholdning ombord
 • Ubegrenset bruk av treningssenteret
 • Ubegrenset bruk av alt vannsportrelatert utstyr
 • Informative seminarer/leksjoner om stedene som besøkes underveis
 • Friske blomster og frukt på lugaren

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Utflukter
 • WiFi
 • Tips, som kommer på USD 12 per person per dag
 • Alkoholholdig drikke
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Reisefakta

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

Colón – Panamakanalen – Balboa/Fuerte Amador – Isla Parida – Golfo Dulce – Quepos – Puerto Caldera.


 

Pris

Pris per person når to reiser sammen: Fra 47.500 kr


 

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo – Panama City // San Jose – Oslo på økonomiklasse
 • 7 dagers Windstar Cruise
 • 1 natt på Costa Rica Marriott Hotel inkl. frokost
 • 1 natt på Bristol Panama Hotel inkl. frokost
 • Transport til og fra hoteller


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

59463

Få tilbud på «Mellom-Amerikas håndplukkede havner»

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell
reCAPTCHA
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30