Besøk også: Australiareiser · Private Travel Lab · Grupperundreiser

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

.

Cruise

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Dette er seilturen du kommer til å snakke om resten av livet. Ombord på den elegante seilbåten Wind Spirit vil du raskt oppdage at dette er den perfekte måten å utforske Tahitis paradisøyer på.

Fakta – Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Reiserute - Windstar Cruises.
Reiserute – Windstar Cruises.

11 dager (kun cruise: 8 dager)

Avreise på utvalgte datoer hele året

Reise på egenhånd

Fra kr 89 500 per person

Passatvinden fyller seilene og dere besøker den ene legendariske øya etter den andre. Skipet ankrer opp over natten ved de fleste øyene slik at dere får god tid til å snorkle i de krystallklare lagunene, utforske frodige regnskoger og oppleve den fascinerende polynesiske kulturen.

Bli bedre kjent med Windstar Cruises.

Seilingsplan

Dag 1 – Papeete

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord og vestover.

Innsjekkingen på Wind Spirit starter kl. 13 og deretter blir lunsj servert. Dere kan bruke dagen til å finne dere til rette på skipet, eller ta dere en tur rundt i Papeete.

Papeete har et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell. Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båttur er blant de mange aktivitetene dere kan være med på.

Returner tilbake til skipet til middag. Etter middag setter dere seil mot den første destinasjonen: Moorea.

Dag 2 – Moorea

Dere våkner opp på vakre Moorea, en magisk og irrgrønn sydhavsøy. Mange hevder at dette er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananas åkre, flotte strender og små landsbyer.

Mulighetene er mange denne dagen. Benytt anledningen til å pusse på fotokunnskapene ved å bli med på en øyrundtur med en profesjonell fotograf. Få flyreisen ut av bena på en 6 kilometers gåtur langs «Three Coconut Trail». Se delfiner i sitt naturlige element. Eller du kan svømme, snorkle eller padle kajakk fra Wind Spirit som ligger ankret opp i det krystallklare vannet.

Dag 3 – Tahaa

Luften på Tahaa har en fyldig duft av vanilje, og kalles ikke overraskende vaniljeøya. Dette er et mekka for snorkling og dykking.

Et av høydepunktene er snorkling langs de spektakulære korallformasjonene, der havstrømmene tar dere langs den grunne lagunen. Området har en fantastisk variasjon av tropiske fisker og koraller. Få steder i Polynesia har så unike koraller som akkurat her.

Wind Spirit fortsetter reisen videre til Raiatea på ettermiddagen.

Dag 4 – Raiatea

Denne magiske øya kommer til å trollbinde deg, akkurat som den har gjort med tilreisende i over tusen år. Raiatea betyr på engelsk «faraway heaven» og «sky with soft light», og het opprinnelig Havai’i, oppkalt etter hjemlandet til de gamle polyneserne. Dette er den helligste øya i det sydlige Stillehavet.

Raiatea er nest størst av øyene i Tahiti, og var for over 1000 år siden sentrum for religion og kultur. De grønnkledde fjellene inkluderer Mount Temehani, som er et slags polynesisk Mount Olympus. På denne øya finner du en livsrytme ulikt alt annet i verden.

Snorklingen på Raiatea er fantastisk, og dere har god tid til å utforske korallrevet eller helt enkelt å slappe av på dekk og nyte solen og de fantastiske omgivelsene.

Dag 5 og 6 – Bora Bora

For mange er Bora Bora selve drømmen om sydhavsparadiset. Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Dette er Stillehavet slik du har drømt at det skal være, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann i vakre laguner. Gjør klart fotoapparatet – du kommer til å ta mye bilder!

I løpet av dagene her er det mange muligheter for å utforske øya og den turkisblå lagunen. Bli med på en guidet rundtur på øya i en firhjulstrekk, eller delta i aktiviteter som snorkling, dykking, se undervannslivet fra en båt med glasssbunn eller ta inn omgivelsene i fugleperspektiv fra et helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe av på de kritthvite strendene.

Bora Bora er omgitt av en rekke små øyer som kalles «motu» – små, uberørte og bortgjemte paradis med en avslappet atmosfære. Dere tilbringer en av kveldene på en slik øy sammen med de andre gjestene på Wind Spirit. Arrangementet kalles Bora Bora Celebration Festival og er inkludert i turprisen. Dere blir servert et festmåltid på stranden etterfulgt av et polynesisk ildshow etter at solen har gått ned.

Dag 7 – Huahine

Huahine har tilnavnet «Garden of Eden», og er en av Fransk Polynesias best bevarte hemmeligheter. Her finnes frodig skog, tropisk landskap og små landsbyer som i liten grad har latt seg påvirke av den moderne verden. Huahine består av to øyer som er omgitt av en dyp krystallklar lagune, med bortgjemte bukter og kritthvite strender.

Av valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nevne eventyrlige rundturer som viser øyenes høydepunkter, kulturelle spaserturer og guidede snorkleturer.

Dag 8 – Papeete

Ankomst til Papeete ca. kl. 10. Fly hjem samme dag eller utvid oppholdet med en ekstra uke på Bora Bora, Moorea eller en av de andre øyene. Kontakt oss for veiledning og gode reiseråd.

Synes du 8 dager er for lite? Wind Spirit har også et 11 dagers cruise til Tahiti & Tuamotu Islands.

Skipet

Wind Spirit er en slank, 4-masters seilyacht med plass til 148 gjester og et mannskap på 90. Med sine 4 dekk og smarte planløsning er skipet så intimt at man får følelsen av å være på en privat yacht.

Det finnes to lugartyper ombord, stateroom og owner’s suite, og begge har vinduer med sjøutsikt. Alle lugartypene holder en meget høy standard med fasiliteter som blant annet en queen size dobbeltseng, flatskjerm med dvd-spiller, Bose SoundDock høyttalere, fullt utstyrt minibar, L’Occitane baderomsprodukter, friske blomster, fersk frukt, badekåpe og tøfler. Owner’s suitene har i tillegg sittegruppe og spiseplass.

Fasiliteter ombord inkluderer blant annet: lounge, basseng og boblebad, soldekk, spa, bibliotek, casino og to restauranter.

Windstar Cruises.
Bassengbaren på Wind Spirit.
Windstar Cruises.
Slapp av i solen på båtens øvre dekk.

Cruiset har et bredt utvalg av utflukter på hvert sted dere ankrer opp (mot tillegg). Kontakt oss for program.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inkludert 24 timers room-service
 • All alkoholfri drikke
 • Velkomst cocktail
 • All underholdning om bord
 • Ubegrenset bruk av treningssenteret
 • Ubegrenset bruk av alt vannsportrelatert utstyr
 • Informative seminarer/leksjoner om stedene som besøkes underveis
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt øy
 • Friske blomster og frukt på lugaren

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Utflukter
 • WiFi
 • Tips, som kommer på USD 12 per person per dag
 • Alkoholholdig drikke
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Bildegalleri

Reisefakta og pris

Alternativ 1

Fra kr 89 500

Økonomiklasse på fly

Pris per person når to reiser sammen

Alternativ 2

Kontakt oss for pris.

Business Class på fly.

Pris per person når to reiser sammen

Alternativ 3

Kontakt oss for pris.

First Class på fly.

Pris per person når to reiser sammen

Avreisested

Oslo

Høydepunkter

 • Bora Bora
 • Moorea
 • Huahine
 • Raiatea
 • Tahaa

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Norge-Tahiti på økonomiklasse
 • 8 dagers Windstar Cruise
 • 2 netter på Tahiti inkl. frokost
 • 3 netter i Los Angeles inkl. frokost
 • Transport til og fra hoteller

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Turkode

54020

NB! Reiseforslaget kan justeres

Få et tilbud

Send oss dine ønsker. En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Reiseforslag - generell

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere cruise

Tahiti, Cookøyene

11-18 dager

Fra 72 500,-