23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise på Tahiti

Få et tilbud

Cruise på Tahiti

Fransk Polynesia er et enormt øyrike spredt utover et havområde nesten like stort som Vest- Europa.

I tillegg til at mange store cruiseskip anløper en eller flere av de idylliske øyene i Fransk Polynesia, finnes det en rekke mindre skip som enten går mellom øyene eller inne i de store lagunene. Vi kan tilby alle disse alternativene – eller hva med å bli med et kombinert laste- og cruiseskip mens det leverer varer rundt om i øyriket? Utvilsomt en unik opplevelse.

Mange av de mindre cruisene inkluderer også stopp i lokale landsbyer slik at man får innblikk i kultur, historie og levemåte, noe som er med på å gjøre disse cruisene til en ekstra flott opplevelse. Likevel er det nok kritthvite strender og vaiende palmer det de fleste forbinder med et cruise på Tahiti, samt det fargerike livet under vann.

Oftest ligger skipet i ro om dagen slik at man får god tid til å nyte livet på dekk eller på stranden. Vi har mange forskjellige cruise som inkluderer en eller flere av øygruppene i Fransk Polynesia, i hovedsak til Selskapsøyene, Marquesasøyene og Tuamotuøyene. Uansett hvor reiseruten går kan vi garantere en flott opplevelse!

Hvis man ønsker en helt spesiell og privat opplevelse kan vi også tilby private cruise med egen båt. Gjennom oss kan du leie seilbåter og yachter i ulike størrelser, med og uten skipper og vertskap. Kontakt oss for å få vite mer om alle mulighetene som finnes!

Under er et utvalg av cruisene vi tilbyr på Tahiti. Kontakt oss hvis du ikke finner noe som passer, da dette bare er et utvalg av alle cruisemulighetene på Tahiti.

Paul Gauguin Cruises.

Opplev øyene på Tahiti uten å pakke kofferten mellom hvert sted. Foto: Tim McKenna

Seiltur på Bora Bora.

Opplev friheten ved å leie en privat båt, med eller uten skipper og crew.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.