23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

Få et tilbud

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

Cruise:

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene

}

18 dager (kun cruise: 14 netter/15 dager)

Avreise/ankomst: Papeete

Avreise på utvalgte datoer. Kontakt oss for mer informasjon.

Fra kr. 72.500 per person når to reiser sammen (inkl. fly t/r Oslo m.m.)

Seilingsprogram

På denne to ukers rundreisen til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene er det naturens skjønnhet som står i fokus.

Reisen gir deg god tid til å utforske i ditt eget tempo, fra de uberørte strendene og den eksepsjonelle dykkingen i Tuamotu, til de kulturrike, ville og vakre Marquesasøyene Fatu Hiva, Hiva Oa, Tahuata og Nuku Hiva. Cruiset avsluttes i de pittoreske Selskapsøyene.

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øyene i Fransk Polynesia er en nydelig samling av vulkanske atoller som strekker seg over det mektige Stillehavet. Reisen starter på Tahiti, som er den største av de 118 øyene. Utforsk de kulinariske fristelsene, nattelivet og gjør unna litt shopping i hovedstaden Papeete før du stiger ombord på skipet.
Dag 2 – Til sjøs
Bruk dagen til å nye den uformelle polynesiske atmosfæren ombord på Paul Gauguin. Delta på et foredrag med en av våre spesielt inviterte gjester, for deretter å nyte et utsøkt franskinspirert måltid på L’Etoile.
Dag 3 – Fakarava, Tuamotuøyene
Før moderne navigasjon ble oppfunnet var regionen kjent som “Dangerous Archipelago” på grunn av sine farlige passasjer. I dag er det nettopp disse passasjene som gjør Fakarava til et paradis for dykkere. De som foretrekker å bli på land kan utforske sjarmerende landsbyer, gamle templer og en korallkirke fra 1800-tallet.
Dag 4 – Til sjøs
Nyt en dag ombord på skipet: slapp av ved bassenget, se Stillehavet passere i slow-motion, spill bordtennis eller les deg opp på neste destinasjon i biblioteket.
Dag 5 – Omoa, Fatu Hiva, Marquesasøyene
Vill, vakker og spektakulær er den beste beskrivelsen av øya Fatu Hiva. Den grønne jungelen starter helt nede ved sjøen, med trange, dype kløfter, og bratte klipper som stuper ned i bølgene nedenfor.
Dag 6 – Atuona, Hiva Oa, Marquesasøyene
Hiva Oa er den nest største øya i Marquesas, og her finner man viktige historiske og kulturelle steder. Maleren Paul Gauguin er gravlagt i hovedbyen Atuona, mens landsbyen Pumau har de største steinskulpturene i Marquesas. De regnes faktisk som slektninger av de berømte tikiene på Necker Island (nord for Hawaii) og på Påskeøyene.
Dag 7 – Hapatoni, Tahuata, Marquesasøyene
Den 49 kvadratkilometer store Tahuta er den minste øya i Marquesas. Den vulkanske øya er formet som et blad og ønsker besøkende velkommen med bratte klipper og hvite strender. I en sjarmerende landsby helt nede ved sjøen finner man en gammel kongelig gangvei og en katolsk kirke bygget av Vatikanet.
Dag 8 – Tiaohae, Nuku Hiva, Marquesasøyene
Øya Nuku Hiva er det administrative og økonomiske sentrum i Marquesas. Den er også fantastisk vakker, med tre store bukter på sørkysten og tilsvarende flotte innløp på nordkysten. Opplev den utrolige naturen på en valgfri safaritur med firhjulstrekk gjennom Taipivai Valley.
Dag 9 og 10 – Til sjøs
De to neste dagene tilbringes til sjøs på Paul Gauguin, noe som gir deg god tid til avkobling og underholdning ombord. Nyt utsøkte måltider, ta en spabehandling og se solnedgangen fra en sjeselong på dekk.
Dag 11 – Huahine, Selskapsøyene
Huahine er kjent som ”The Garden Island”. Øyas frodige regnskog og dramatiske terreng omfavner hellige steder og legendariske landemerker, som er blant de best bevarte arkeologiske områdene i Fransk Polynesia. Du kan også tilbringe tiden i den store lagunen, der du kan utforske livet under vann eller ha en deilig piknik på stranden.
Dag 12 – Bora Bora, Selskapsøyene
For mange er det en livslang drøm å besøke fantastiske Bora Bora. Utforsk hvite sandstrender, frodige fjelltopper, fargerike korallrev og romantiske laguner. Opplev øyas naturlige skjønnhet på en snorkleutflukt, se solnedgangen fra en jetbåt eller se øya høyt oppe fra et helikopter. Du kan også tilbringe tid på vår private strand som tilbyr volleyball, snorkling, kajakk og standup paddleboard.
Dag 13 – Taha’a (Motu Mahana), Selskapsøyene
Dra på en av våre valgfrie utflukter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vår egen private øy. Her kan du svømme, snorke og padle kajakk, eller bare slappe på stranden med noe kaldt å drikke fra vår flytende bar. Skipets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og demonstrere tradisjonelt polynesisk håndverk.
Dag 14 – Moorea, Selskapsøyene
Fargerike Moorea har alt fra ferske eksotiske frukter og blomster, til en turkisblå lagune, spektakulære fjell og palmekledde strender. Handle lokalt kunsthåndverk, dra på ekspedisjon for å se delfiner eller prøvesmak lokal ananas, som er de mest utsøkte i hele Fransk Polynesia!
Dag 15 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete ønsker deg velkommen tilbake. Hvis du ikke vil reise hjem riktig enda kan du tilbringe noen ekstra dager her for å utforske resorter, spa, restauranter, uteliv og shopping.
Marquesas, Tuamotus & Society Islands. 14-night cruise.

Klikk på kartet for å se en større versjon.

Reisefakta

Avreisested

Oslo.


 

Høydepunkter

 • Naturparadiset Fakarava. Øya er et fristed for sjeldne fugler, planter og krepsdyr, hvorav mange lett kan sees hvis man vandrer på en av øyas rosa sandstrender.
 • Fordyp deg i historien på Hiva Oa, der kunstneren Paul Gauguin er gravlagt og der de største steinskulpturene i Marquesas finnes.
 • Tilbring en avslappende dag på Motu Mahana – vår private øy der hvite sandstrender, svaiende palmetrær, en flytende bar, drinker som serveres i kokosnøtter og en herlig grillunsj venter.
 • Tilbring tid på vår egen private strand på Bora Bora, der du kan snorkle i den turkisblå lagunen, padle kajakk eller bare nyte den fantastiske utsikten mot vakre Mount Otemanu.


 

Pris

Priser per person når to reiser sammen:

F port Hole – fra kr. 72.500 per person

E Window State Room – fra kr. 82.500 per person

D Balcony State Room – fra kr. 104.500 per person

C Balcony State Room – fra kr. 108.450 per person

B Veranda State Room – fra kr. 130.950 per person

Veranda Suite – fra kr. 156.950 per person

GS Grand Suite – fra kr. 201.350 per person

Owner Suite – fra kr. 209.450 per person


 

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Oslo-Papeete i økonomiklasse
 • 2 netter på Intercontinental Tahiti Resort
 • 14-netters cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene i valgt lugarkategori. Se hva cruiset inkluderer her.


 

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører


 

Øvrig informasjon

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.


 

Turkode

59595

Få tilbud på «Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskapsøyene»

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30