Cruise på Fiji

Få et tilbud

Cruise på Fiji

Langs vestkysten av Fiji ligger mange idylliske øyer på rekke og rad, og et cruise blant disse er en uforglemmelig opplevelse.

Atmosfæren om bord er avslappet, man går barfot om man vil og mannskapet er fantastiske representanter for vennligheten i Sydhavet. Et cruise her har som oftest stopp i en eller flere lokale landsbyer, og i de fleste foregår livet på tradisjonelt vis slik det har gjort i uminnelige tider. Dermed får man et godt innblikk i Fijis kultur, historie og levemåte, noe som er med på å gjøre disse cruisene til en ekstra flott opplevelse.

For de fleste er det nok likevel kritthvite strender og vaiende palmer som er det beste med et cruise på Fiji, samt det fargerike livet under vann. Oftest ligger skipet i ro om dagen slik at man får god tid til å nyte livet på dekk eller på stranden.

Cruiseskipene på Fiji er mye mindre enn hva man for eksempel forbinder med cruise i Karibien eller Middelhavet. Vanligvis har skipene et sted mellom 25 og 60 lugarer, noe som gir en mer intim og personlig cruiseopplevelse.

Les mer om cruisene våre på Fiji under.

Få et skreddersydd reiseforslag

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.