23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Blue Lagoon Cruises

Få et tilbud

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

CRUISE PÅ FIJI

Blue Lagoon Cruises har en flåte på fem mindre cruiseskip som går langs de vakre øyene på vestkysten av Fiji. Skipene holder en høy standard og er det beste vi kan tilby av cruise på Fiji.

Øygruppene Mamanuca og Yasawa ligger som en perlerad langs nordvestkysten av Vitu Levu. Kjenn roen senke seg etter hvert som Fiji Princess setter kursen mot nye eventyr på Fiji. Våkn opp hver dag til nye opplevelser og eventyr, på steder som ligger litt utenfor den vanlige turistløypen. Besøk eksotiske små øyer, vakre hvite sandstrender, rolige bukter og landsbyer hvor den opprinnelige kulturen forsatt eksisterer og man lever (nesten) slik man gjorde før de første hvite kom til landet. Opplev det yrende og fargerike livet under vann ved snorkling, dykking eller bli med i en båt med glassbunn.

De fleste øyene er omgitt av et stor og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig; store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, kanskje en skilpadde eller en rokke.

I tillegg til hvite strender og azurblått vann kan øyene by på fantastiske kalkstensgrotter. Enkelte steder kan man også svømme gjennom flere huler, og detter er også et av de få steder på Fiji hvor man finner hulemalerier.

Her finner du alt man forbinder med et stillehavsparadis – vakre strender med gode muligheter for snorkling, et frodig landskap som innbyr til vandreturer og små landsbyer med en avslappende livsstil.

Blue Lagoon Cruises har også et privat øyparadis – Nanuya Lai Lai. De fleste cruisene er innom her, og en hel dag tilbringes på denne vakre lille øya med et stort aktivitetstilbud. Spill sandvolleyball på stranden eller prøv deg på windsurfing. Svøm i det krystallklare vannet eller bli med for å fore de fargerike tropiske fiskene. Det er også tilbud (ikke inkludert i prisen) om dykkerturer eller dyphavsfiske. Oppholdet avsluttes med en avskjedsmiddag tilberedt på tradisjonelt vis i en lovo (jordovn). En perfekt avslutning under stjernene på en tur til paradiset.

Cruiset har avganger året rundt. Kontakt oss for priser og avreisedatoer.

Reiseforslag med Blue Lagoon Cruises

Bildegalleri

Få tilbud på et cruise med Blue Lagoon Cruises

Fyll inn skjemaet for å få et uforpliktende tilbud.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Fijireisers personvernpolicy.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspirasjon

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Slik kommer du deg til verdens vakreste øyer

Drømmen i Stillehavet: Krystallklart vann, lune vinder, palmeøyer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristet Thor Heyerdahl har aldri vært lettere å reise til.