23 31 77 01 post@fijireiser.no
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise

Cruise

Vil du oppleve øyene i Thor Heyerdahls polynesiske lekegrind eller seile gjennom Panamakanalen? Se Japan fra en annen vinkel eller komme sjøveien inn i New Zealands trange viker? Da er kanskje et cruise den perfekte ferien.

Cruise er en behagelig måte å feriere på. Du kan nyte livet mens skipet tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre. Profesjonell service og skip av høy standard gir deg luksusfølelsen samtidig som du får oppleve spennende destinasjoner, storslått natur og lokal kultur. Cruiseskipene stopper på en rekke destinasjoner, og på hvert sted får du muligheten til å delta på ulike utflukter og aktiviteter.

Cruisene vi tilbyr tar deg gjerne utenom de vanlige cruiserutene, og vi har både cruise med seilskip og fraktskip. Dette gir deg en helt unik opplevelse, samtidig som skipene byr på restauranter og underholdning slik at reisen aldri blir kjedelig.

Vi har cruise over store deler av verden; Stillehavet, Karibien, Asia, New Zealand og Australia. Hvert cruise har noen helt spesielle høydepunkter og tar deg med på en reise du sent vil glemme.

Alle cruisereisene kan kombineres med ekstra feriedager på ulike destinasjoner. Våre reisespesialister har selv deltatt på flere av cruisene og tilbrakt mye tid i områdene cruisene går. De har derfor den kunnskapen og erfaringen som trengs for å legge opp en ferie som passer deg perfekt.

Les mer om våre cruise under og ta kontakt med oss for seilingsdatoer og priser. Sammen skreddersyr vi din neste cruiseferie.

Blue Lagoon Cruises.

Et cruise tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre.

Nyt late dager på et cruise på Tahiti.

Nyt late dager på et cruise på Tahiti. Foto: Paul Gauguin Cruises

Våre cruise

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Ombord på den elegante seilbåten Wind Spirit vil du raskt oppdage at dette er den perfekte måten å utforske Tahitis paradisøyer på.

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises har en flåte på fem mindre cruiseskip som går langs de vakre øyene på vestkysten av Fiji.

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hun også kalles, er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Cruise til Cookøyene og Selskapsøyene

Dette 11-netters cruiset viser deg Stillehavets mangfoldige og vakre landskap. Fra Aitutakis lavtliggende øyer til de spisse toppene og dype dalene på fruktbare Rarotonga.

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspirasjon

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Slik kommer du deg til verdens vakreste øyer

Drømmen i Stillehavet: Krystallklart vann, lune vinder, palmeøyer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristet Thor Heyerdahl har aldri vært lettere å reise til.