Cruise

Foto: Aranui Cruises

Cruise

Vil du oppleve øyene i Thor Heyerdahls polynesiske lekegrind eller seile gjennom Panamakanalen? Se Japan fra en annen vinkel eller komme sjøveien inn i New Zealands trange viker? Da er kanskje et cruise den perfekte ferien.

Cruise er en behagelig måte å feriere på. Du kan nyte livet mens skipet tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre. Profesjonell service og skip av høy standard gir deg luksusfølelsen samtidig som du får oppleve spennende destinasjoner, storslått natur og lokal kultur. Cruiseskipene stopper på en rekke destinasjoner, og på hvert sted får du muligheten til å delta på ulike utflukter og aktiviteter.

Cruisene vi tilbyr tar deg gjerne utenom de vanlige cruiserutene, og vi har både cruise med seilskip og fraktskip. Dette gir deg en helt unik opplevelse, samtidig som skipene byr på restauranter og underholdning slik at reisen aldri blir kjedelig.

Blue Lagoon Cruises.
Et cruise tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Vi har cruise over store deler av verden; Stillehavet, Karibien, Asia, New Zealand og Australia. Hvert cruise har noen helt spesielle høydepunkter og tar deg med på en reise du sent vil glemme.

Paul Gauguin Cruises.
Nyt late dager på et cruise på Tahiti.
Foto: Paul Gauguin Cruises

Alle cruisereisene kan kombineres med ekstra feriedager på ulike destinasjoner. Våre reisespesialister har selv deltatt på flere av cruisene og tilbrakt mye tid i områdene cruisene går. De har derfor den kunnskapen og erfaringen som trengs for å legge opp en ferie som passer deg perfekt.

Les mer om våre cruise under og ta kontakt med oss for seilingsdatoer og priser. Sammen skreddersyr vi din neste cruiseferie.

Våre cruise

Tahiti

9 dager

Fra 89 500,-

Tahiti

11 dager

Fra 72 500,-

Fiji

4-8 dager

Kontakt oss for pris.

Tahiti, Cookøyene

11-18 dager

Fra 72 500,-

Tahiti, Cookøyene

15 dager

Fra 98 900,-

Les mer om cruise

Taha'a.

Cruise i Stillehavet

Cruise på Tahiti

Blue Lagoon Cruises.

Cruise på Fiji

Princess Cruises.

Cruise i New Zealand og Australia

Har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

23 31 77 01

Man-fre 08.30 – 16.30

Inspirasjon

The Brando.

Drømmen i Stillehavet: Krystallklart vann, lune vinder, palmeøyer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristet Thor Heyerdahl har aldri vært lettere å reise til.