23 31 77 01 post@fijireiser.no

Cruise

Vil du oppleve øyene i Thor Heyerdahls polynesiske lekegrind eller seile gjennom Panamakanalen? Se Japan fra en annen vinkel eller komme sjøveien inn i New Zealands trange viker? Da er kanskje et cruise den perfekte ferien.

Cruise er en behagelig måte å feriere på. Du kan nyte livet mens skipet tar deg fra den ene uforglemmelige opplevelsen til den andre. Profesjonell service og skip av høy standard gir deg luksusfølelsen samtidig som du får oppleve spennende destinasjoner, storslått natur og lokal kultur. Cruiseskipene stopper på en rekke destinasjoner, og på hvert sted får du muligheten til å delta på ulike utflukter og aktiviteter.

Cruisene vi tilbyr tar deg gjerne utenom de vanlige cruiserutene, og vi har både cruise med seilskip og fraktskip. Dette gir deg en helt unik opplevelse, samtidig som skipene byr på restauranter og underholdning slik at reisen aldri blir kjedelig.

Vi har cruise over store deler av verden; Stillehavet, Karibien, Asia, New Zealand og Australia. Hvert cruise har noen helt spesielle høydepunkter og tar deg med på en reise du sent vil glemme.

Alle cruisereisene kan kombineres med ekstra feriedager på ulike destinasjoner. Våre reisespesialister har selv deltatt på flere av cruisene og tilbrakt mye tid i områdene cruisene går. De har derfor den kunnskapen og erfaringen som trengs for å legge opp en ferie som passer deg perfekt.

Les mer om våre cruise under og ta kontakt med oss for seilingsdatoer og priser. Sammen skreddersyr vi din neste cruiseferie

Våre cruise

Klassiske Karibien

7 dager fylt til randen av karibisk livsnyterkunst. Her får du alt fra dramatisk natur og hemmelige strender til eksotiske markeder og livlig kafeliv.

Sørkaribisk drøm

Bli med på en karibisk cocktail av geografiske impulser. Fra britiske aner på Barbados, via nederlandsk arkitektur på Aruba og spansk kulturarv i Cartagena.

Lystseilas i Karibien

Opplev kremen av Karibiens skjulte bukter og eksklusive havner på 7 dager. Kast loss og la deg forføre av et glitrende turkist hav og håndplukkede øyperler.

Cruise til Tahiti og Selskapsøyene

På en herlig uke får du med deg det beste av Stillehavet, med stopp på frodige Huahine, vakre Bora Bora og postkortperfekte Moorea. Et drømmecruise!

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises tilbyr 5-stjerners cruiseopplevelser på Tahiti. M/S Paul Gauguin er flaggskipet i flåten til Paul Gauguin Cruises.

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud