23 31 77 01 post@fijireiser.no

Sørkaribisk drøm

7 dagers seilas i vakkert farvann.

Høydepunkter: Cartagena, Aruba, Admiral Bay og Bridgetown.

Bli med på en karibisk cocktail av geografiske impulser. Fra britiske aner på Barbados, via nederlandsk arkitektur på Aruba og spansk kulturarv i Cartagena.

Dette er en ferd som tar deg med til kremen av Karibien. Du går ombord på Barbados og ender opp i den ene enden av den legendariske Panamakanalen i Colón. Underveis nyter du Arubas sagnomsuste, hvite strender, og tar en hestevogn gjennom Cartagenas gamleby der bougainvilleaen henger tungt fra balkongene. Om kvelden returnerer du til skipet der en fristende grillmiddag venter under den funklende stjernehimmelen.

Oranjestad på Aruba.

Oranjestad på Aruba.

Star Breeze.

Star Breeze.

Skipet

Star Breeze er stor nok til å skjemme deg bort, og allikevel liten nok til å smyge seg inn i de minste havnene. Skipet har plass til 212 gjester og et mannskap på 150 personer. Det finnes kun suiter ombord, så her bor du som en ekte VIP.

Det finnes fem ulike typer suiter ombord; Standard, Owner’s suite, Classic suite, Balcony suite og Ocean view suite. Alle holder en meget høy standard med fasiliteter som blant annet queen size dobbeltseng, badekåpe og tøfler, walk-in garderobe, flatskjerm med dvd-spiller, Bose SoundDock høyttalere, fullt utstyrt minibar, L’Occitane baderomsprodukter, stort badekar, friske blomster og fersk frukt. Fire av suitene er tilpasset rullestolbrukere.

Fasiliteter ombord inkluderer blant annet: lounge, basseng og boblebad, soldekk, spa, teater, casino, tre barer og tre restauranter.

Cruiset har et bredt utvalg av utflukter på hvert sted dere ankrer opp (mot tillegg). Kontakt oss for program.

Seilingsprogram

DagSted / øy
1
Avgang Bridgetown, Barbados
2
Bequia, St. Vincent og Grenadinene
3
Til sjøs
4
Oranjestad, Aruba
5
Til sjøs
6
Cartagena, Colombia
7
Til sjøs
8
Colón, Panama

Program

Dag 1 - Bridgetown, Barbados

Bridgetown er hovedstaden på Barbados, og den historiske delen av byen ble opptatt på UNESCOs verdensarvliste i 2011. Innsjekkingen på Wind Star starter kl. 13 og deretter serveres lunsj. Dere kan bruke dagen til å finne dere til rette på skipet, eller ta en tur rundt i Bridgetown for en smak av den britiske kulturarven. Husk å returnere til skipet i god tid før avgang klokken 18.00.

Dag 2 - Bequia, St. Vincent og Grenadinene

Vesle Admiralty Bay har bare plass til yachter og lokale fiskebåter – og oss. Bequias identitet er nært knyttet til hvalfangst, og i yndige Port Elizabeth ligger det et interessant museum der du kan bli bedre kjent med denne siden av øyas kulturarv. Øybeboerne er også kjente for sine presisjonsbygde modellbåter, og du rekker å se hvordan de utfører minimesterverkene sine på nært hold før vi kaster loss.

Dag 3 - Til sjøs

Nyt stillheten som senker seg når alt du hører er bølgeskvulp og blafrende seil.

Dag 4 - Oranjestad, Aruba

Aruba er kjent for å ha noen av Karibiens aller beste strender, og denne nederlandske havnebyen inspirer til absolutt avslapning. Her kan du rusle gjennom de sjarmerende gatene og finne den utskårne tredøren som blir din favoritt, eller du kan gjøre som lokalbefolkningen og ta et slag domino på stranden.

Dag 5 - Til sjøs

Nyt seilaset tett på Colombias nordkyst på vei til Cartagena.

Dag 6 - Cartagena, Colombia

Velkommen til smellvakre Cartagena. Her samlet spanjolene alle dine verdisaker som gull og edelstener, sjokolade og krydder før de shippet det over Atlanteren tilbake til Spania. Snakk om magnet for lokale pirater! Cartagenas gamleby er erklært som del av verdensarven av UNESCO, og den ligger omkranset av et 400 år gammelt festningsverk. Her kan du glede deg til å oppleve vakre kirker og restaurerte herskapshus fra kolonitiden. Utenfor festningsverket venter flere skatter: Du kan klatre til toppen av det imponerende slottet San Felipe der en labyrint av skjulte tunneller venter. Eller du kan shoppe den perfekte smaragden med deg hjem, en smykkesten Cartagena er kjent for.

Dag 7 - Til sjøs

Nyt ferden fra Cartagena til Colón i Panama.

Dag 8 - Colón, Panama

Panamakanalen er en av verdens viktigste kanaler, og da den ble bygget ble anlegget regnet som et av de største og vanskeligste ingeniørprosjekter noensinne. Kanalen gjør det mulig for skip å ta en snarvei mellom Atlanterhavet og Stillehavet. Vi skal holde oss på Atlanterhavssiden der havnebyen Colón markerer siste stoppested på seilaset. Vi legger til havn klokken sju om morningen, og du kan benytte den siste dagen til å besøke Emberaindianerne som bor på tradisjonelt vis i jungelen.

Reisefakta

Priseksempel

Priser per person når to reiser sammen:
Fra 32.000 kr

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Barbados // Panama City – Oslo på økonomiklasse
 • 7 dagers Windstar Cruise
 • 1 natt på Bristol Panama Hotel inkl. frokost
 • 1 natt på Accra Beach Hotel & Spa Bridgetown inkl. frokost
 • Transport til og fra hoteller

Bookingkode: 59476

Prisen på cruiset inkluderer:
 • Alle måltider døgnet rundt, inkludert 24 timers room-service
 • All alkoholfri drikke
 • Velkomst cocktail
 • All underholdning ombord
 • Ubegrenset bruk av treningssenteret
 • Ubegrenset bruk av alt vannsportrelatert utstyr
 • Informative seminarer/leksjoner om stedene som besøkes underveis
 • Friske blomster og frukt på lugaren

Vennligst bemerk: Vannsportplattformen vil ikke være tilgjengelig på dette cruiset.

Prisen inkluderer ikke:
 • Utflukter
 • WiFi
 • Tips, som kommer på USD 12 per person per dag
 • Alkoholholdig drikke
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Ønsker du mer informasjon?

Få et skreddersydd reisetilbud