23 31 77 01 post@fijireiser.no

Rarotonga

 

Rarotonga er den største av Cookøyene. Her finnes ingen trafikklys, McDonald’s eller bygninger høyere enn et palmetre. Fra den turkisblå Muri-lagunen til det frodige og kuperte innlandet – her finnes noe for alle, enten man vil være aktiv eller ta livet helt med ro på de hvite strendene.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her finner man også landets eneste internasjonale flyplass med direkteruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig liten by som våkner til liv når det er markedsdag. Der kan du få kjøpt alt fra frukt og grønnsaker til t-skjorter, skjell og perler. Ofte er det også lokal underholdning. Absolutt «alle» på øya tar turen på markedet, som arrangeres hver lørdag.

Lei en scooter og se mer av Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Lei en scooter og se mer av Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Se mer av Rarotonga i filmen over.

Rarotonga er ingen stor øy, bare 32 kilometer i omkrets, og det går fint å leie en sykkel eller en scooter for å følge hovedveien rundt øya. Det indre av øya består av høye fjell og dyp regnskog, mens kystområdene er fruktbare, med sandstrender som går nesten rundt hele Rarotonga. Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk! Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger – det er nesten som å svømme rundt i et akvarium.

Hvor ligger Rarotonga?

Rarotonga

Anbefalte resorter på Rarotonga

Manuia Beach Resort

I rolige og vakre omgivelser på vestkysten av Rarotonga, finner du Manuia Beach Resort.

Palm Grove

Palm Grove er et idyllisk og koselig resort ved stranden på den sydlige delen av hovedøya Rarotonga.

Muri Beachcomber

Ved den idylliske Muri lagunen ligger dette familiedrevne resortet, som er et godt alternativ for dem som søker et litt mindre og intimt resort.

Royale Takitumu Villas

Rarotongas flotteste strand er nydelig hvit og strekker seg uavbrutt i flere kilometer. De første fotavtrykkene du ser her kan være dine egne.

Te Vakaroa Villas

Te Vakaroa Villas et himmelsk sted der det ligger plassert ved Muri Beach med en fantastisk utsikt over den hvite sandstranden, lagunen og Stillehavet utenfor.

Crown Beach Resort and Spa

Crown Beach Resort er det flotteste boutique resortet på Rarotonga, og her er alt lagt til rette for gjester som er ute etter en ekstra spesiell opplevelse.

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link