Rarotonga

Foto: Svetlana - stock.adobe.com

Reisemål på Cookøyene

Rarotonga

Rarotonga er den største av Cookøyene. Her finnes ingen trafikklys, McDonald’s eller bygninger høyere enn et palmetre. Fra den turkisblå Muri-lagunen til det frodige og kuperte innlandet – her finnes noe for alle, enten man vil være aktiv eller ta livet helt med ro på de hvite strendene.

Bli bedre kjent med Rarotonga.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her finner man også landets eneste internasjonale flyplass med direkteruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig liten by som våkner til liv når det er markedsdag. Der kan du få kjøpt alt fra frukt og grønnsaker til t-skjorter, skjell og perler. Ofte er det også lokal underholdning. Absolutt «alle» på øya tar turen på markedet, som arrangeres hver lørdag.

Rarotonga er ingen stor øy, bare 32 kilometer i omkrets, og det går fint å leie en sykkel eller en scooter for å følge hovedveien rundt øya. Det indre av øya består av høye fjell og dyp regnskog, mens kystområdene er fruktbare, med sandstrender som går nesten rundt hele Rarotonga. Snorkling i det krystallklare og varme vannet er en opplevelse, og livet under vann helt fantastisk! Koraller i mange farger og fasonger, store muslinger og et utall store og små fisker i alle regnbuens farger – det er nesten som å svømme rundt i et akvarium.

Reiseforslag til Rarotonga

Cookøyene

14 dager

Fra 79 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 80 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 53 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 74 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Cookøyene

Autuaki Lagoon.
Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet, og en reise til Cookøyene er ikke komplett uten en tur hit.
Atiu på Cookøyene.
Atiu er en av Cookøyenes best bevarte hemmeligheter. Øya passer best for de som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet.