Aitutaki

Foto: David Kirkland

Reisemål på Cookøyene

Aitutaki

Mange mener at Aitutaki er den vakreste øya i Stillehavet, og en reise til Cookøyene er ikke komplett uten en tur hit. Aitutaki består av en kjempestor lagune i blått og turkis, fylt med et utall av fargerike fisker og omkranset av små holmer med kritthvite strender og vaiende palmer.

Bli bedre kjent med Aitutaki.

Etter en trekvarters flytur over det endeløse Stillehavet, uten det minste antydning til land, dukker det opp en liten palmekledd flekk i de turkisfargede omgivelsene. Fra du lander på den lille flyplassen vil du oppdage at dette er en annen verden. Aitutaki har et utvalg av hoteller og resorter av ulik standard, men utover dette er øya svært lite kommersialisert. Tilbring noen dager her og adopter den lokale ”island time”.

Høydepunktet for de fleste som besøker Aitutaki er en dagstur med båt ut i den kjempestore lagunen, til øyene «One Foot Island» eller «Honeymoon Island». Det bor ikke mange på Aitutaki og det er enda færre turister, så dere er nesten garantert en strand helt for dere selv. Om ønskelig kan dere også overnatte på en av de mange små øyene i lagunen, og det er også mulig å arrangere bryllup her.

Hotell på Aitutaki

Reiseforslag til Aitutaki

Cookøyene

14 dager

Fra 79 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 56 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 74 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 53 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 80 900,-

Start planleggingen av drømmereisen

Andre reisemål på Cookøyene

Rarotonga.
Rarotonga er den største av Cookøyene. Her finnes ingen trafikklys, McDonald’s eller bygninger høyere enn et palmetre.
Atiu på Cookøyene.
Atiu er en av Cookøyenes best bevarte hemmeligheter. Øya passer best for de som søker vakker natur kombinert med litt aktivitet.