23 31 77 01 post@fijireiser.no

Bryllup på Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden, hvor den skyfrie himmelen speiler seg i det azurblåe vannet, og hvor korallrev i fantastiske farger har et yrende liv under vann. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette tropiske sydhavsparadiset?

Det er mange resorter på Fiji som tilbyr bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler at man gifter seg på et av de mange resortene som ligger i øygruppen Mamanuca, som består av rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv. Alle øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, kanskje en skilpadde eller en rokke.

Husk at det er langt til Fiji og stor tidsforskjell, så vi anbefaler at dere tilbringer et par dager sammen før selve bryllupet. Dette kan gjerne gjøres på korallkysten om dere ønsker å oppleve mer av Fiji på turen. Nyt dagene sammen på lange hvite strender innenfor et beskyttende korallrev, som er perfekt for late dager i solen. Vi kan selvsagt arrangere turen mellom resortene om dere velger å bo et annet sted de første dagene.

Etter noen dager i solen gjøres det i stand til den store dagen med bryllup på stranden. Bryllupspakken inkluderer bl.a. wedding minister, brudebukett, fotograf, brudepike og to fijianske krigere i tradisjonelle kostymer som eskorterer bruden til brudgommen. Vi kan nesten garantere et bryllup som vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Et bryllup på Fiji er et minne for livet. Foto: Kirkland

Et bryllup på Fiji er et minne for livet. Foto: Kirkland

Våre bryllupsreiser i Stillehavet

Bryllupsreise til Cookøyene

I dette bryllupsreiseforslaget har vi inkludert ekstra komfort i idylliske omgivelser på noen av de beste resortene på Rarotonga og Aitutaki.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer

Få nyhetsbrev fra paradis

Motta reiseinspirasjon og gode tilbud fra Fijireiser.

close-link