Bryllup på Fiji

Foto: Tourism Fiji

Bryllup på Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden, hvor den skyfrie himmelen speiler seg i det azurblåe vannet, og hvor korallrev i fantastiske farger har et yrende liv under vann. Hva kan vel være mer romantisk enn å gifte seg i dette tropiske sydhavsparadiset?

Det er mange resorter på Fiji som tilbyr bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler at man gifter seg på et av de mange resortene som ligger i øygruppen Mamanuca, som består av rundt 20 små idylliske øyparadis like utenfor vestkysten av hovedøya Viti Levu. De fleste øyene er koralløyer, men enkelte er gamle vulkanske øyer. Her ligger de fleste ferieanleggene og fellesnevneren er et herlig tropisk paradis og en avslappende atmosfære. Kun to av øyene, Mana og Malolo, har permanente bosetninger, så her har man de hvite sandstrendene mer eller mindre for seg selv. Alle øyene er omgitt av et stort og fascinerende korallrev, og er et sant paradis for dykkere og snorklere. Det maritime livet er mangfoldig og opplevelsene står i kø. Store og små fisker, i alle slags farger og fasonger, kanskje en skilpadde eller en rokke.

Bryllup på Fiji.
Et bryllup på Fiji er et minne for livet.
Foto: Stu & Lia Photography

Husk at det er langt til Fiji og stor tidsforskjell, så vi anbefaler at dere tilbringer et par dager sammen før selve bryllupet. Dette kan gjerne gjøres på korallkysten om dere ønsker å oppleve mer av Fiji på turen. Nyt dagene sammen på lange hvite strender innenfor et beskyttende korallrev, som er perfekt for late dager i solen. Vi kan selvsagt arrangere turen mellom resortene om dere velger å bo et annet sted de første dagene.

Privat beach picnic på Fiji.
Nyt late dager på Fiji før og etter bryllupet, uten stress og mas.
Foto: Tourism Fiji

Etter noen dager i solen gjøres det i stand til den store dagen med bryllup på stranden. Bryllupspakken inkluderer bl.a. wedding minister, brudebukett, fotograf, brudepike og to fijianske krigere i tradisjonelle kostymer som eskorterer bruden til brudgommen. Vi kan nesten garantere et bryllup som vil bli en opplevelse og et minne for livet!

Bryllupsreiseforslag til Stillehavet

Cookøyene

14 dager

Fra 74 900,-

Cookøyene

14 dager

Fra 80 900,-

Les mer om bryllup i Stillehavet

Bryllup på Cookøyene.

Bryllup på Cookøyene

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Bryllup og bryllupsreiser

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Riktig bosted er en viktig del av en bryllupsreise, og her er 10 av de fineste hotellene for å få en romantisk opplevelse på en Stillehavsøy.
Strand på Fiji
Fiji tar øyhopping til et nytt nivå. Du kan våkne opp på en ny paradisøy hver dag, og samtidig være så langt unna hverdagen det er mulig å komme.